Annonce
Give Avis

Sådan: Nice Little Penguins kommer til Vesterlund!

Nice Little Penguins kommer til Vesterlund den 25. juni, hvor bandet spiller koncert i Vesterhytten. Foto: Dorte Carita Jacobsen
Give/Vesterlund Teaterforening har landet et scoop i form af det populære band Nice Litte Penguins, der fredag den 25. juni giver koncert i Vesterhytten i Vesterlund.

VESTERLUND: Hvem kender ikke ´Flying´, ´Beatniks´ og ´Rain Keeps On Falling´. Ikke mindst folk her fra egnen bør vide, hvordan det forholder sig, når man nævner disse titler.

Det handler nemlig om bandet Nice Little Penguins, der som bekendt har en stærk relation til lokalområdet via bandets forsanger og bassist, Bo Fejerskov, der er fra Give.

Men hvorfor skriver vi nu om Nice Little Penguins her i spalterne?

Annonce

Det gør vi, fordi det velspillende band såmænd kommer til Vesterlund for at Give koncert den 25. juni om aftenen.

Her vil man uden tvivl få de tre føromtalte ørehængere, samt helt nye sange, at høre fra de tre vedholdende musikere kan på friluftsscenen i Vesterhytten, Vesterlund.

- Vi er meget glade for,  at vi har fået denne aftale i stand med pingvinerne. Og i Vesterlund/Give Teaterforening har vi så stor tiltro til vejrguderne, at vi åbner pladsen kl. 18.00,  så man kan komme og nyde sin medbragte mad. Vi har sørget for kolde fadøl, vin og sodavand til rimelige priser, og vi har rigeligt, fortæller Charlotte Wangel fra arrangørgruppen.

Det betyder naturligvis, at man ikke må medbringe egne drikkevarer på pladsen. Man vil naturligvis overholde de gældende covid-19 restriktioner, så ud over billet skal der forevises gyldigt coronapas ved indgangen.

- Restriktionerne medfører også begrænset tilskuertal, så man skal ikke vente for længe med at købe billetter på billetto.dk, lyder det gode råd fra Charlotte Wangel.Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce