Annonce
Give Avis

Sæt pris på din by - og dermed også din forening

HK Give Fremad stillede med divisionsholdets cheftræner Erik Flak (tv.) og assistenttræner Christian Bay, der velvilligt tog en god håndboldsnak med folket. Foto: Jim Hoff
Give står midt i en større landsdækkende kampagne, hvor der er fokus på at sætte pris på sin by ved at handle lokalt. Og dette er ikke blot vigtigt for butikslivet men blandt andet også for foreningslivet, der nyder godt af et velfungerende handelsliv. I den ånd var dele af byens foreningsliv også på plads ved Give Open By Night torsdag aften.
Annonce

GIVE: Give om omegn er kendetegnet ved et blomstrende og særdeles alsidigt foreningsliv, hvor man leverer varen både på bredde- og elitesportsniveau. Dette er kun muligt i kraft af et stærkt og dynamisk erhvers- og butiksliv, der som det er tilfældet her på egnen ikke tøver med at bidrage med både små og store sponsorater, der er med til at holde gang i de lokale foreninger.

Den sammenhæng anerkender og ærer man gerne i foreningslivet, hvor der er en udbredt bevidsthed om, at der naturligvis skal handles lokalet i så mange sammenhænge som muligt. Og det gælder både som forening og som privatperson, at man så vidt muligt orienterer sine dankorttræk mod de lokale butikker.

Men der er også andre måder, hvorpå foreningslivet kan vise, at man "sætter pris på sin by", for nu at blive i sporet fra den pt. kørende kampagne i byen.

Det så vi gode eksempler på til Open By Night torsdag aften, hvor de to foreninger HK Give Fremad og Give Open Air både bogstaveligt og billedligt talt viste flaget og på den konto var med til at give et stemningsfuldt pift til Open By Night-eventen, der var ramt af de strikse coronavirusbetingede forsamlingsforbud og derfor ikke kunne krones med det klassiske musikarrangement på Torvet.

HK Give Fremad var på plads med en munter bod, hvor man kunne købe støttetrøjer med det formål at hjælpe klubkassen. Trøjerne var naturligvis leveret af og trykt hos den lokale sportsforretning Sportigan i Give, og det var jo en oplagt fars dags-gave for fruen i huset at købe til den gamle sportskriger, der længselsfuldt må vente til september/oktober med igen at komme til håndboldbrag i Ikærhulen.

Annonce

Foreninger skabte liv og glade dage

Klubben havde også sørget for, at divisionsholdets to nye trænere Erik Flak og Christian Bay var på plads og stod klar til en god håndboldsnak med folket. Et rigtig fint tænkt tiltag, der gav mange gode snakke hen over disken med de to sympatiske håndboldtrænere.

Eller hvad med en billet til Give Open Air 2021? Her var bestyrelsen også på plads for at sælge billetter til eventen i 2021- en event, der sjovt nok afvikles 5. juni på fars dag og derfor også er en oplagt gave til manden i huset, kæresten osv.

Ser man bort fra de to foreningers kommercielle dagsorden, for den var der jo også, så skal man også lette på hatten for, at man stillede op og var med til at sætte lidt liv i kludene og skabe en god og hyggelig stemning her på bagkanten af den største nedlukning af landet, siden tyske tanks tromlede ind over den danske grænse i april 1940.

Bottom line: Godt at se på en aften hvor enhver form for fælles underholdning på Torvet var no go, at det lokale foreningsliv fandt andre veje og på den måde var med til at gøre en lidt tung og regnfuld aften til en fin aften med liv på og omkring Torvet.

Det er blandt andet også sådan, at man kan vise, at man sætter pris på sin by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce