Annonce
Give Avis

Søndagshygge med farverig korleder

Ingeborg Noe tager både musikken og suset fra Vesterhavet med, når hun er hovedpersonen til Søndagshygge den 25. oktober i Sognehuset. Foto: Jim Hoff
Annonce

GIVE: Man behøver bestemt ikke altid ty til modellen med at hente gæster ind udefra, når man skal lave større eller mindre events i Give.

Byen og området byder på en lang række spændende personligheder, som har en masse at byde på, og en af disse personligheder er Ingeborg Noe, som er hovedpersonen, når der igen kaldes til Søndagshygge i Sognehuset søndag den 25. oktober.

Hun er ikke mindst kendt som den mangeårige (35 år til november) farverige og kompetente leder af Give Egnskor, der udmærker sig ved kun at bestå af kvinder, og som leverer skønsang ved mange forskellige lejligheder.

Ingeborg Noe har valgt at kalde sit foredrag/causeri for "Glimt fra mit brogede liv", hvor hun gennem billeder, toner og tale inviterer tilhørerne med på en rejse gennem barndommens land, tilsat suset fra Vesterhavet, og videre med ind i ungdommen med arbejde og leg.

Rejsen fortsætter med uddannelsen på Nr. Nissum seminarium. Her sætter Ingeborg Noe spot på aktiviteter både inden for og uden for klasselokalerne, dog med hovedvægten mest på sidste del.

Således bevæbnet med det livsbekræftende sus fra Vesterhavet i ørerne og musik i blodet drager Ingeborg Noe i 1971 østpå mod Give kommune, hvor en stilling på Karlskovskolen lokker.

- De havde to klaverer på skolen, men manglede en musiklærer. Vi valgte hinanden - skolen, klavererne og jeg. Og apropos skole og musiktime, så inviteres tilhørerne med indenfor til en enkel ”lektion”. Derefter myldrer vi ud til mine fritidsinteresser, hvor der åbnes op for oplevelser fra korsangen, mine rejser, teateroplevelser, m.m., fortæller Ingeborg Noe.

Der vil denne eftermiddag naturligvis blive rig mulighed for at lytte til musik og sang.  Der vil blive leget med musik, sang og rytmer under hensyntagen til coronareglerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce