Annonce
Give Avis

Scoop: HK Give Fremad klar med ny bomber på venstreback

HK Give Fremad har lavet aftale med Simon Søgaard, skudstærk venstre back, der kommer med erfaring fra både 1. og 2. division. Foto: Youtube
Efter at have lavet aftale med en stærk højre back i skikkelse af norske Anders Grime Orning er HK Give Fremad nu klar med nyheden om, at man har landet en aftale med den bomstærke bagskytte og forsvarsklippe Simon Søgaard Jensen
Annonce

GIVE: HK Give Fremad har haft en god uge, hvis man kigger på trupsammensætningen af divisionsholdet til den kommende sæson. Først lavede man aftale med venstrehånede norske Anders Grime Orning, og torsdag kunne klubben så melde ud, at man har lavet aftale med den rutinerede bagspiller Simon Søgaard.

Søgaard har tidligere spillet på 1. og 2. divisionsniveau i klubber som Randers HH, AGF, HEI og senest Nørre Djurs, hvor Gives nye træner Erik Flak senest også har slået sine folder.

Der er ingen tvivl om, at aftalen med Simon Søgaard får de brede smil frem hos den sportslige ledelse i HK Give Fremad, der målrettet har været på jagt efter en spiller af Søgaards kaliber.

- Simon har været vores første prioritet fra starten af. Han er en dedikeret holdspiller med meget stærke individuelle kompetencer. En rigtig tovejsspiller med kompetencer både forsvar og angreb, lyder karakteristikken fra klubbens sportschef, Kedde Jensen.

Han understreger, at man i Simon Søgaard får en spiller, som er en gevinst såvel på det menneskelige som på det sportslige plan for klubben.

- Med tilgangen af en spiller af Simon Søgaards kaliber er det en bekræftelse af, at vi er på rette vej som klub. Vores værdier, samt ikke mindst at vores træningskoncept, er med til at gøre klubben meget attraktiv, konstaterer Kedde Jensen.

Annonce

Har tidligere trænet under Erik Flak

Det må alt andet lige også være en fordel, for såvel den nye mand som for klubbens trænerstab, at Simon Søgaard tidligere har været spiller under Erik Flak i Nørre Djurs. Man kender med andre ord hinandens kompetencer og tankegange fra dag ét, og det er altid en god forudsætning for et godt samarbejde.


Simon har været vores første prioritet fra starten af. Han er en dedikeret holdspiller med meget stærke individuelle kompetencer. En rigtig tovejsspiller med kompetencer både forsvar og angreb

Sportschef Kedde Jensen


Simon Søgaard ser, naturligvis, frem til at skulle i gang i Give og til at skulle slå hul på en masse nye håndboldrelationer.

- Jeg har valgt at spille for Give, da det er en klub med ambitioner og stort potentiale.Klubben har desuden en stor lokal opbakning hvilket gør det til en af de stærkeste hjemmebaner i 2. division, og som man som spiller sætter stor pris på og tydeligt kan mærke på banen. Jeg glæder mig til sammen med det nye træningsteam at bidrage til at styrke Give fremadrettet og forhåbentlig sikre gode resultater, siger Simon Søgaard.

Simon Søgaard er garant for både mål og klippefast forsvarsspil - og hvilken klub kan ikke bruge begge disse kompetencer. Arkivfoto

Nu skal sæsonen jo lige have lov til at komme i gang, og spillerne skal have lov til at vise sig frem, men med aftaler på plads med en ny højre og venstreback, der begge er kendt for at kunne banke kuglen i kassen, så kan man vel godt tillade allerede nu at småglæde sig lidt til sæsonstarten den 20. september, hvor Give skal et smut til DHG Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce