Annonce
Give Avis

Scoop: Ulf Pilgaard gæster Give

Han er den sidste nulevende tilbage af de helt store danske skuespillere og revykunstnere. Legenden Ulf Pilgaard har spillet sammen med og optrådt med navne som Dirch Passer, Preben Kaas og Jørgen Ryg. Denne fantastiske historie fortæller han nu i Give.
Annonce
Ulf Pilgaard holder foredrag i Søndermarkshallen fredag den 9. oktober, hvor han fortæller om sit spændende liv. Foto: Niels Ahlmann Olesen

GIVE: Han har stået face to face med selveste Dirch Passer på scenen i Cirkusrevyen - og været ved at omkomme af grin i samme forbindelse. Han har spillet med i et utal af film både i komiske og dramatiske roller.

Han magter hele paletten med bravour, ham Ulf Pilgaard, og nu får vi her på egnen endelig mulighed for at høre denne legende fortælle hele historien om sin enestående karriere.

Det sker fredag aften den 9. oktober i Søndermarkshallen, hvor Pilgaard slår gækken løs.

Han tager i sit foredrag publikum med bagom mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio, tv-serier og film - og det er både spændende, morsomt og dybt interessant.

Annonce

Præstesønnen og Dirch

Denne aften tager Ulf dig på en rejse tilbage gennem tiden. Til gennembruddet på ABC Teatret, til de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Ulf Pilgaard giver selvfølgelig også et helt et unikt indblik i de store personligheder, han har arbejdet sammen med gennem tiden. Folkekære skuespillere som Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl.

Helt i Ulf Pilgaards ånd og personlige habitus bliver det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om Ulf Pilgaards liv og karriere. Vi kommer rundt om opvæksten i et præstehjem, sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Annonce

Overskuddet går til det nye idrætscenter

Det er GISK, der står bag foredraget, og det er den første event i en længere række af tiltag, der skal være med til at generere penge til det nye idrætscenter.

- Vi har på trods af coronasituationen valgt at gennemføre arrangmentet efter aftale med Ulf Pilgaard. Han vil holde sit foredrag fra scenen i Søndermarkshallen, og vi vil sørge for at publikum vil komme til at sidde med den behørige afstand i forhold til de restriktioner, der er omkring den slags events her, siger centerleder Martin Schmidt.

Overskuddet fra foredraget går ubeskåret til det nye idrætscenter ved Søndermarkshallen, og i foråret vil man kunne opleve Mikkel Beha fra tv-programmet 'Kurs mod fjerne kyster' holde foredrag - igen går overskuddet til det nye idrætscenter.

- Billetsalget går fint, og nu hvor vi kan melde ud, at foredraget bliver til noget, kommer der nok endnu mere fat i salget. Vi må grundet coronarestriktionerne kun have 250 siddende gæster i hallen og det klarer vi også nemt, siger Martin Schmidt.

Billetterne til Ulf Pilgaard-foredraget kan købes på GISKs hjemmeside, og man kan også henvende sig hos Martin Schmidt, så skal han nok hjælpe med billetter.

Om Ulf pilgaard

Ulf Pilgaard er en af Danmarks største skuespillere. Han har været i branchen siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen.

Han har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, herunder gennem 30 år i Cirkusrevyen.

Ulf har haft enkelte større filmroller som i Nattevagten af Ole Bornedal. Men han er også kendt fra den første Olsen Banden-film, tv-serien Borgen, spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Give Avis

Loppemarkedet i Give er aflyst

Annonce