Annonce
Give Avis

Se billederne: Seje børn trodsede regnen og gav Give endnu en flot cykelfest

Der4 blev i fællesskab talt ned fra 10, og så var det ellers afsted ud på ruten. BørneTouren i Give havde flot opbakning både fra børn, forældre, bedsteforældre og andet godtfolk. Foto: Jim Hoff
Godt og vel et halvt hunderede friske børn fra tre til femten år gav den fuld bundgas i bymidten i Give, da Give Cykelklub i samarbejde med DCU, Vejle Kommune og Give Handel og Erhverv fredag havde inviteret til ungdommens svar på Tour de France.

GIVE: Fredag eftermiddag summede Torvet og bymidten af liv, da en hel flok børn bevæbnet med cykler, løbecykler og cykelhjelm havde indtaget Give sammen med deres medbragte forældre og bedsteforældre plus det løse.

Selv en række ganske uvelkomne regnbyger kunne ikke holde de unge pedaltrampere fra fadet; der skulle nemlig køres cykelløb til den store guldmedalje.

Det var Give Cykelklub, der i tæt samarbejde med Dansk Cykle Union (DCU), Vejle Kommune og ikke mindst Give Handel og Erhverv, der stod som eventholdere på den herlige børneevent, og dette kompetente firkløver havde formået at skabe nogle rigtig flotte rammer omkring 'BørneTouren'.

Annonce
Alle børn fik udleveret guldmedaljer efter løbene, og det faldt i rigtig god jord, som man ser. Foto: Jim Hoff

Flittige frivillige havde fra morgenstunden sørget for flagallé i hele midtbyen, mens en flok kreative børnehavebørn havde tegnet festlige tegningen på fliserne ved målstregen foran Diagonalkroen. Et kvarter efter at de små kunstnere havde forladt bymidten vaskede en intens regnbyge dog de kunstneriske børnestreger brutalt væk, men børnene havde haft en fest med skriblerierne, og det tæller også med i den samlede herlighedsværdi.

Torvet summede af rigtig god stemning

Senere på formiddagen blev der, igen af en række frivillige fra GCK, opstillet sikkerhedshegn omkring den cykelrute, som børnene skulle køre, alt i mens Lasse og et par af hans gæve håndlangere havde travlt med at gøre Torvet klar til de mange gæster.

Lad denne fredag eftermiddag bare stå som et lysende eksempel på, hvor rigtig godt man kan gøre det mht. events i byen, når flere foreninger finder sammen i et godt og konstruktivt samarbejde

Uddrag fra artiklen

På Torvet var der ud over en masse borde, stole og parasoller opstillet flere boder, som bidrog til byfeststemningen. DCU og Give Cykelklub havde et stort gult kommandocentertelt, der var en bod med popcorn og slush ice, kompetent betjent af en række af Give Håndboldklubs divisionsspillere, og så havde den lokale bagermester sørget for gratis galopkringle ad libitum i anledning af hyldesten af Gives dobbelte OL-guldvinder, Tobias Thorning Jørgensen (læs andetsteds her i avisen).

Publikum levede flot med og gav børnene motiverende opbakning. Foto: Jim Hoff

Derudover var Christian Daugaard på plads med guitaren, og den lokale crooner bidrog til den gode stemning med god og hyggelig musik.

Annonce

Det virker bare når foreningerne samarbejde

Cykelløbet blev afviklet i fire etaper, hvor børnene blev inddelt efter alder. Alt sammen kompetent dirigeret af Kenneth Pedersen fra Give Cykelklub. Og det gav en masse herlige billeder at se de mange børn lige fra løbecykelalderen til de mere fuldtonede knægte og tøser i racercykelalderen give sig 100 procent til stor jubel for dagens talstærke og medlevende publikum, der havde opstilling rundt på ruten.

Det er grund til at klappe i Give Cykelklub over det fine arrangement, her symboli8seret ved Janni Due Kvistgaard og Kim Thomsen, der begge brænder for børne- og ungdomscykling. Foto: Jim Hoff

Der var guldmedaljer og goodiebags til samtlige deltagere, hvilket bestemt bidrog til at rykke herlighedsbarometret op på "fantastisk oplevelse for samtlige involverede".

Og lad denne fredag eftermiddag bare stå som et lysende eksempel på, hvor rigtig godt man kan gøre det mht. events i byen, når flere foreninger finder sammen i et godt og konstruktivt samarbejde. Den fantastiske glade og positive stemning i byen denne eftermiddag understreger og beviser denne påstand - og så skal der også sendes en buket roser afsted til den fremragende og helt igennem sympatiske idé at lade hyldesten af guldvinder Tobias Thorning Jørgensen blive en central del af arrangementet.

Se fotos i galleriet herunder ved at klikke på billedet....

Annonce
Annonce
Give Avis

Rørbæk Marchen i skarp konkurrence med kronprinsen

Annonce
Annonce
Give Avis

Amerikaner og bornholmere svinger floorball-staven over Give og uddeler knaldhårde smileys

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Håndboldklubbens gode støtter og venner fra Erhvervsklubben er kommet fornuftigt ud af coronakrisen

Give Avis

Totalt misvisende: Uskarpe Give tabte 3-0 til EfB i en kamp, man burde have vundet

Give Avis

Lokal erhvervsdrivende med klar opfordring: Skal vi have et fedt nyt idrætscenter, så er det nu byen skal vise sammenhold

Give Avis

Åbent vælgermøde i Grønbjerg: Borgerne er meget bekymrede for deres skole

Give Avis

Give Håndboldklub er endelig fuld af numre igen

Give Avis

Tekniske fejl og afbrændere blev dyrt for Give, der løb ind i et nederlag på 33-30 i Hørning

Give Avis

Julie Stenmann Christensen suveræn dansk mester

Give Avis

Hvad gør man når man er rygopereret og helt ny i byen? Man går da til fodbold - bogstaveligt talt

Give Avis

Her skal maden kunne mere end at fylde maven: Sådan anmelder Marius, Ellie og de andre børnehavebørn tre forskellige slags sild

Give Avis

88 dystede i Give Golfklubs Danbolig parturnering

Give Avis

Formand om sæsonens første hjemmekamp: Vi glæder os helt vildt og laver et brag af en håndboldfest med gratis adgang

Give Avis

Nye arbejdsgange angående foromtaler i Give Avis

Give Avis

For Eva og Tommy handler kroket om livskvalitet - som så lige er blevet toppet med DM guld

Give Avis

Skæve åbningstider hjælper Jette med at holde balance mellem familieliv og det gode butiksliv

Give Avis

Nej til seks millioner til GISK: Stofa vil kun købe Gives fællesantenneanlæg på egne præmisser

Give Avis

Give hentede uafgjort mod tophold efter en afvekslende og flot kamp med skiftende føringer til de to hold

Give Avis

Genåbning på Kastaniehaven: Efter halvandet år som leder fik Carina Skærlund sin første festdag

Give Avis

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Give Avis

Se videoen: Stolt og bevæget dobbelt ol-guldvinder modtog folkets hyldest i den sprøde efterårsregn

Give Avis

Se billederne: Seje børn trodsede regnen og gav Give endnu en flot cykelfest

Give Avis

Ungt lokalt cykeltalent i kæmpedilemma: I svær klemme mellem sin sport og uddannelse

Annonce