Annonce
Give Avis

Se billederne: Symbolsk nedsmeltning af istiden i Give?

Stemningen var fin og humøret højt - på trods af regnvejr og vedvarende tøvejr - da Give by lørdag afholdt den fjerde isskulpturfestival. Foto: Jim Hoff
Den fjerde istid i Give var ramt af både regn- og tøvejr, og det gik ud over holdbarheden af de 10 smukke skulpturer, som de 10 kunstnere producerede på dagen.
Annonce

GIVE: De fjerde istid i Give, også bedre kendt som isskulpturfestivalen, var på dagen ramt af en slags klimarelaterede udfordringer, idet eventen var ramt af regnvejr og grader helt op til 6-7 stykker.

Men det slog ingenlunde de 10 kunstnere ud, og der var også godt gang i huggerierne ved bordene med ice for kids. Der blev med andre ord skabt masser af fin kunst på dagen, men holdbarheden af de frosnefestligheder var til at overse, idet flere af værkerne nærmest var under optøning, mens selve skabelsesprocessen stod på.

Man kunne ud fra tidens hede debat om klimaforandringer næsten fristes til at tale om en symbolsk nedsmeltning af istiden i Give, men da både det gode humør og den hyggelige stemning var i højsædet blandt dagens gæster i gaderne i bymidten, kan arrangørerne fra Skulpturby.dk, Give Udviklingsråd og Give Handel & Erhverv se tilbage på endnu et fint arrangement for byens og omegnens borgere.

Avisen bringer her en stor billedkavalkade med fotos fra dagens - og aftenens - indtryk fra den fjerde istid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce