Annonce
Give Avis

Showtime i zoo: Afrikansk dans i gorillaburet

Utamaduni Dance Troupe indtager i weekenden lørdag den 8. og søndag den 9. august gorilla-anlægget i Givskud Zoo. Og det betyder fest, farver og show-time i dyreparken. Foto: Givskud Zoo
Der er lagt op til fest, farver og dans, når Utamaduni Dance Troupe indtager gorillaanlægget i Givskud Zoo i den kommende weekend. Her får børn mulighed for at kaste sig ud i afrikanske danserytmer.
Annonce

Givskud: Der er lagt op til fest, farver og glade smil, når Utamaduni Dance Troupe i weekenden lørdag den 8. og søndag den 9. august på helt lovlig vis indtager gorilla-anlægget i Givskud Zoo.

Utamaduni Dance troupe er en gruppe dansere og musikere, som arbejder med traditionel afrikansk kultur, dans og musik. Navnet Utamaduni kommer fra swahili og betyder "levende kultur", og det er netop, hvad truppen altid har bidraget med, når de tidligere, til stor fornøjelse for parkens gæster, har gæstet Givskud Zoo.

Gruppen har eksisteret siden 1977, hvor den startede med at formidle afrikansk dans og indtryk fra den afrikanske hverdagskultur, især fra Sukumaland i Tanzania.

Annonce

Danse-workshop for børn

Den livsglade og farverige danse- og showtrup har nemlig før begunstiget parken med sit besøg, og ligesom de foregående gange er der lagt op til et farverigt show med energisk trommespil, afrikansk dans og stemningsfuld sang. De optrædende er klædt i farverige afrikanske dragter, og alt, både tøj, instrumenter og rekvisitter, er hjemmelavet eller hjembragt fra Afrika.

- Vi glæder os til igen at byde truppen velkommen i parken, og vi håber, at det vil sætte ekstra krydderi på gæsternes besøg i gorillaanlægget den weekend. Og i år er det også muligt for børn selv at give sig i kast med de afrikanske trin og rytmer, når der er danse-workshop med truppen, siger tovholder på arrangementet, formidler og biolog Lasse Stærdal Simonsen.

Både shows og danse-workshops foregår begge dage ved gorillahytten ved området P2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Give Avis

Loppemarkedet i Give er aflyst

Annonce