Annonce
Give Avis

Sommer vandt hovedpræmien i vinterens julehandel

Søren Grunnet fra Give Handel & Erhvervs overrækker Diana Sommer beviset på, at hun har vundet hovedpræmien på 10.000 kroner i julehandelskonkurrencen. Foto: Børge Larsen
Diana Sommer fra Langelund blev som den første trukket op af sækken, da vinderne handelsstandsforeningens julehandelskonkurrence skulle findes torsdag. Fredag brugte hun pengene hos "Merci"
Annonce

Give: Der var ikke så megen vaklen i hverken overvejelserne eller beslutsomheden, da Diana Sommer, Åvænget i Langelund skulle finde ud af, hvad hun skule bruge hovedpræmien på 10.000 kroner i Give Handel & Erhvervs julehandelskonkurrence til.

De skulle bruges i butikken Merci i Vestergade.

- Det var også her, jeg udfyldte kuponen, og jeg sagde til Marianne, at det ville være vidunderligt at vinde hovedpræmien. Hun tilbød straks, at hun godt kunne hjælpe mig af med pengene, så her er jeg, siger Diana Sommer fredag morgen.

Hun fik lov at kigge ind inden den officielle åbningstid. Så med god ro omkring sig og venlig vejledning fra Marianne Dragsbæk, gik det næsten lige så hurtigt med at få brugt pengene, som det gjorde at få dem ind. 20 minutter tog det, før pengene var brugt.

Det meste gik til tøj af forskellig art. Hos "Merci" er der ikke noget, der "bare er".

- Det er en forkælelsebutik. Så der er lige lidt mere luksus over alle produkterne, om det så er lakrids, tandpasta, sæbe eller tøj. Der er gjort lidt ekstra ud af det hele, siger Marianne Dragsbæk med overbevisning i stemmen.

Diana Sommer deler opfattelsen, og derfor er der ikke den store betænkelighed at bruge pengene her i butikken.

Inden for i Merci fik Diana Sommer gode råd af Marianne Dragsbæk til, hvordan hun kunne få mest muligt ud af pengene. En pyjamas til den kolde tid, måske. Foto: Børge Larsen
Annonce

tilfredsstillende julehandel

Det er der mange andre, der heller ikke har haft. Marianne Dragsbæk er tilfreds med julehandelen, sådan som den har udspillet sig frem til fredag morgen.

- Vi mangler selvfølgelig de sidste dage, men det vi har haft, har været tilfredsstillende, lyder det fra Marianne Dragsbæk.

Hun strækker fingrene og konstaterer, at hun om morgenen godt kan mærke det i netop fingre, at det er ved at være jul. Fingre og hænder er lidt ømme af at pakke gaver ind.

- Men det er en god ømhed, smiler hun.

Også fra byens andre butiksindehavere er der almindelig tilfredshed med årets julehandel. Alle vil selvfølgelig godt have haft lidt mere handel, men det kan nå at komme endnu.

Så alle venter spændt på den sidste weekend og slutspurten mandag 23. december.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce