Annonce
Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Black Friday Give 2021 blev en rigtig fin aften med godt flow i byens butikker, og så  blev det aften, hvor de to brødre Pelle og Anton Rasmussen virkelig gav den gas ved det officielle DM i hotdog-spisning ved pølsevognen på Torvet. 
Black Friday i Give fik et fint og harmonisk forløb, hvor folk benyttede sig af de gode tilbud hen over hele dagen, og hvor borgerne viste respekt og hensyn i forhold til den opblussende coronabølge.

GIVE: Det var 9. gang, at Give Handel og Erhverv åbnede handelssluserne for den store handelsaften, Black Friday. I 2022 var det en neddroslet coronavenlig udgave, men i år var der ingen forsamlingsforbud og voldsomt skrappe restriktioner, selvom den 3. coronabølge skyller ind over landet.

Den traditionelle Black Friday-aften er ved at være en saga blot. Her havde kunderne fire timer i butikkerne fra klokken 20.00 til midnat, hvor de kunne rydde hylderne for de gode tilbud. Men med tid har man fået bredt konceptet mere og mere ud over flere dage, og uger, hvilket betyder, at det komprimerede rotteræs med midtbyen totalt pakken med handelsivrige borgere klart er ved at fade ud.

Der blev foretaget i alt fem udtrækninger af i alt 50 gavekort á 500 kroner - og det var et både populært og hyggeligt tiltag. Foto: Jim Hoff

Og det giver god mening i en tid, hvor føromtalte pandemi ikke har sluppet sig tag i os, at man fordeler sin handel ud over flere dage.

Annonce

Give Handel og Erhverv havde traditionen tro sat en masse gavekort på spil, idet der blev udloddet i alt 50 gavekort á 500 kroner ved fem udtrækningsseancer fordelt over Hjortsvangen og midtbyen i Give.

Et populært tiltag, der ved hver seance havde i omegnen af et par hundrede spændte borgere med på sidelinjen, mens Henrik Henriksen og Claus Villumsen gav den som lykkens gudinder.

Fin dag med godt flow og gensidig respekt

De kunne efter den sidste udtrækning i selskab med GHEs forkvinde, Hanne Lund, berette om en fin Black Friday i Give, hvor der lige fra morgenstunden havde været et fint flow og tilløb af kunder i byens butikker.

Den hyggelige hestevogn transporterede folk rundt gennem byen. Foto: Jim Hoff

- Butikkerne har oplevet en god opbakning fra kunderne, og det hele er foregået i god ro og orden, hvor folk virkelig har været gode til at passe på hinanden og respektere, at vi lever i en tid, hvor coronaen stadig er en væsentlig spiller - og hvor det handler om, at vi passer på hinanden. I den ånd er det derfor også fint, at butikkerne starter allerede først på ugen med Black Friday-tilbud, så vi får et godt og roligt flow af kunder i butikkerne i stedet for de store propper med kødannelser osv., lyder det fra handelstandstrioen.

Torben Møller vandt DM i hotdog-spisning i Give med 7 hotdogs på 10 minutter, Her er det pølsemand Brian Jensen, der overrækker et gavekort på 500 kroner til pølsevognen. Foto: Jim Hoff

Og så blev det an aften hvor Give fik en ny officiel mester i hotdog-spisning, idet Torben Møller løb med trofæet med syv hotdogs på 10 minutter skarp forfulgt af den lokale håndboldlegende Christian Skagen Pedersen, mens de to brødre Anton og Pelle Rasmussen også virkelig leverede varen og ret beset burde have været kåret til vindere i juniorklassen.

Denne lille søde nissepige blev den sidste vinder af et gavekort på 500 kroner, og det vakte stor jubel, da den lille charmetrold dansede hen efter sin præmie. Foto: Jim Hoff

Det skal også her noteres, at det virkelig er en fornøjelse at færdes gennem Give midtby og nyde den flotte julepyntning, som GHE har sørget for. Sådan en aften kan man bare med glæde konstatere, at Give er en rigtig hyggelig juleby, og stor tak til de mennesker, der sætter ressourcer af til, at det er således.

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Helt surrealistisk: Give Fremad har mistet 17 spillere i vinterpausen

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Efter rekordåret 2021: Give Vandværk ser ind i eksplosiv vækst i 2022

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Annonce