Annonce
Give Avis

Sorte Dage hos Zjoos: Det handler om højt serviceniveau og sikkerhed

Visiret er på plads, og Lis og Gunhild er klar til at servicere kunderne under trygge forhold både til Sorte Dage og julehandlen. Her er de klar ved stativet med små sjove kalendergaver. Foto: Jim Hoff
Annonce

GIVE: Den lokale skobutik i Give, Zjoos, er en del af Give Handel & Erhvervs vikarkoncept for Black Friday, Sorte Dage. Det betyder, at butikken fra mandag den 23.11 til og med lørdag den 28.11 kører med 20 procents rabat hele ugen på alle tasker og fodtøj. Rabatten gælder ikke tilbehør og i forvejen nedsatte varer.

Indehaver Lis Lundstrøm bifalder ideen om at dele Black Friday-konceptet ud over en hel uge, for helt grundlæggende handler det om at vi passer på hinanden i en svær tid.

- Ved at bruge flere dage med tilbud og små konkurrencer, som der er tradition for til Black Friday, kan vi meget bedre fordele folk hen over dagene, Dermed kan vi give bedre service og fremfor alt giver det mere tryghed for kunderne, siger Lis Lundstrøm

Butikken må rumme 39 kunder ad gangen, så der er god plads.

- Vi gør alt, hvad vi kan med håndsprit, masker og god afstand, så både kunderne og vi selv kan føle sig trygge. Man kan også følge os på Facebook, hvor, man kan se og bestille varer på forhånd, inde man kommer i butikken. Vi kører også gerne ud med varerne til kunden, hvilket vi faktisk har gjort siden coronaen startede i foråret som en ekstra service overfor vores kunder - ikke mindst de sårbare i forhold til coronaen, siger Lis Lundstrøm.

Annonce

Kundens ve og vel i centrum

Netop denne hjertevarme tilgang til sine kunder er Lis sikker på, at hun deler med mange af sine butikskolleger i Give, hvor det er kendetegnende, at ejerne selv er inde ved disken, og dermed kommer det til at handle om hjerteblod og tætte relationer til kunderne.

Disse tætte relationer ser vi et godt eksempel på i Lis Lundstrøms tilgang til den fleksibilitet hende og hendes faste medarbejder Gunhild har til kunderne.


Jeg håber virkelig, at man generelt vil støtte op om byen - og de brede åbningstider. Det betyder, at vi kan tilbyde kunderne en både sikker og god handel

Lis Lundstrøm, indehaver af Zjoos


De kører meget gerne ud til mine kunder med varer, og de giver dem også hjertens gerne sko/støvler med hjem i udvalg, så de kan prøve tingene i fred og ro.

- Lige nu er der eksempelvis mange kronisk syge, der ikke tør gå ud, så her kan pårørende bare komme ind i butikken og tage udvalg med hjem. I samme ånd åbner vi også gerne ekstra op om morgenen eller aftenen. så folk kan komme ind og prøve sko/støvler helt for sig selv i trygge rammer.  Det er da meget bedre at gøre det på denne her måde, end at folk handler på nettet - og så er det da også vores helt klare overbevisning, at fodtøj skal prøves på i butikken, inden man køber, pointerer Lis Lundstrøm.

Annonce

Farverige nyheder

Butikken er lidt over 100 procent klar til Sorte Dage - og julehandlen. Hylderne bugner af nye varer lige fra fodtøj til tasker og tilbehør.

Her har butikken fået en række spændende  - og farverige - nyheder hjem i træskosortiment. I år er der nemlig kommet massevis af farver og blomster på, så den klassiske sorte træsko får kamp til stregen ved dette års julehandel.

- Træsko har altid været en kæmpevare i butikken op til jul, og i år får kunderne så endnu flere muligheder at vælge mellem et varesortiment, der er gevaldigt peppet op. Vi har også fået et nyt farverigt sortiment ind af de berømte Sockwell strømper, stativet med tasker er fyldt godt op, så alt i alt kan vi præsentere kunderne for en hel masse gode input til julegaveideer, siger Lis Lundstrøm.

Annonce

Støt op om Give

Selvom tingene i år er meget anderledes, ser Lis Lundstrøm frem til Sorte Dage og julehandlen, og hun har i den forbindelse en opfordring til borgerne.

- Jeg håber virkelig, at man generelt vil støtte op om byen - og de brede åbningstider. Det betyder, at vi kan tilbyde kunderne en både sikker og god handel. Der er god plads, gode tilbud, god service - og et højt tryghedsniveau, og det er utroligt vigtigt lige nu, understreger Lis Lundstrøm.

Zjoos holder ligesom alle de andre butikker i byen åbent klokken 8.00 til 20.00 fredag den 27.11 og i  alle weekender fra lørdag den 28.11 og frem til jul fra 10.00 til 15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce