Annonce
Give Avis

Sport & Fitness har fået ny medejer

Jesper Frænde - Sport og Fitness ny ejer
Sport og Fitness på Hjortsvangen er mere end klar til at tage imod sine medlemmer, når coronaen engang er gået hjem. Centret har fået ny medejer i skikkelse af 28-årige Jesper Frænde, og under nedlukningen har lokalerne gennemgået en større renovering.

GIVE: Selv om fitnesscentret Sport & Fitness på Hjortsvangen i Give, som alle landets andre træningscentre, er tvangslukket, har man bestemt ikke ligger på den lade side hen over vinteren.

For det første har centret gennemgået en renovering af de lidt større, hvor der blandt andet er lagt nyt gulv, sat nye spejle op, ompolstret udstyr og lige nu er man i gang med at lægge nyt linoleum i omklædningsrummene.

For det andet er Jesper Frænde pr. 1.1. 2021 officielt indtrådt som medejer, idet han har overtaget Peter Jørgensens anpart som led i en naturlig overgang på ejersiden. Klaus Linde, der i 2018 overtog centret på Hjortsvangen i Give sammen med Peter Jørgensen, er stadig med i ejerkredsen.

Annonce


Jeg regner ikke med, at vi kommer med i den første genåbningsbølge, når den kommer. Tværtimod er vi nok nogle af de sidste, der får lov til at åbne op igen

Jesper Frænde, medindehaver af Sport og Fitness i Give


Jesper Frænde er 28 år, kommer fra Børkop og er uddannet økonom med speciale i sport. Han er udover Give pt. også medejer af Sport & Fitness' afdelinger i Grindsted, Vamdrup og Taulov. Han har tidligere arbejdet som personlig træner i to år, og faktisk var det allerede fra sommeren 2020, at han trådte ind i gesjæften i Give, hvilket betyder, at han har fået et godt kendskab til både stedet og medlemmerne.

Har brugt mange penge på renovering

Han har dermed også været en aktiv del omkring renoveringen og glæder sig derfor bestemt ikek mindre til genåbningen.

- Vi har altså smidt en del penge i denne her tiltrængte renovering, og jeg synes, at resultatet er blevet fremragende. Vi står nu med lyse lækre lokaler, hvor der er god plads til folk. Bare det at gulvet er skiftet fra det gamle mørkegrå slidte gulvtæppe til det her lyse trægulv gør jo en kæmpeforskel, konstaterer Jesper Frænde. En betragtning han har helt ret i.

Han vil, når centret igen må åbne, være på plads i Give to-tre dage om ugen, og ellers vil man blive mødt af det samme velkendte personale som tidligere.

Konceptet forbliver også det samme som før nedlukningen mht. træning, holdtræningssamarbejde med Strong2Gether, bemanding og åbningstider, så nu venter Jesper bare på, at man igen må invitere de godt 300 medlemmer indenfor igen efter nogle hårde måneder i coronaens skygge.

- Vi glæder os rigtig meget til at åben op igen og vise medlemmerne de nye lokaler. Vi ved da også, at mange af vores medlemmer glæder sig til at komme i gang igen. Men selvom det bliver en festdag, når vi må åbne, har vi valgt at køre med en stille og rolig åbning, siger Jesper Frænde og fortsætter:

Annonce

Hvor meget betyder den 'tabte' januar?

- Vi er meget spændte på, hvor hårdt det rammer os, at vi ikke får det normalt ganske store boost med, som januar måned altid giver. Vi skal helt frem til starten af september, inden der igen for alvor kommer run på i centret, så selv om det er positivt for os, at vi har et lille plus på trods af lukningen, bliver det godt nok spændende at se, hvor stor den mistede januar måned får på det samlede regnskab.

Den eneste umiddelbare fordel ved nedlukningen har været, at man har haft tid og plads til at renovere lokalerne uden at skulle genere medlemmerne.

- Jeg regner ikke med, at vi kommer med i den første genåbningsbølge, når den kommer. Tværtimod er vi nok nogle af de sidste, der får lov til at åbne op igen,  men når det så endelig sker, kan jeg garantere for at vi er mere end 100 procent klar, lyder det topmotiveret fra den nye medejer.

Annonce
Annonce
Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Annonce
Annonce
Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Give Avis

Det handler om den gode investering og tæt venskab: Lokal ejendomsmægler går ind i guldsmedebranchen

Give Avis

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Give Avis

Give gør klar til modstandskamp: Transportminister afviser blankt at lave til- og frakørsel ved Give syd

Give Avis

Ingen nåde i Thyregod omkring DFs fald: Thulesen Dahl har for lidt røv i bukserne

Give Avis

Efter salg til Stofa: Give Fællesantenne klar med i omegnen af 1,5 millioner kroner til det lokale foreningsliv

Give Avis

Friske fyre og forførende frøkner frembragte forrygende flot filmgalla

Give Avis

Kulturhuset i Thyregod bager på nye aktiviteter

Give Avis

Borgerne reagerer før myndighederne: Det vælter ind med julefrokostaflysninger på Diagonalkroen

Give Avis

26-årige Michelle valgte selv, at behandlingen skulle stoppes: Et halvt år efter hendes død samler hendes mor ind til kampen mod den frygtelige sygdom

Give Avis

Karina så rigtigt, da hun åbnede sit kreative værksted

Give Avis

Så fortjent: Tobias Thorning er nomineret til Årets Sportsnavn

Give Avis

AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Give Avis

Røde Kors & Venner igen klar med julehjælp

Give Avis

Against all odds: Guld til sej Give-fighter

Give Avis

Har mistet syv ud af otte kampboksere: Lokal bokseklub vanvittig hårdt ramt af coronaen

Give Avis

Prisvinder i Give: Profil Optik er kåret som landets bedste butikskæde

Give Avis

Cykelstierne er blevet valgkampens fedeste valgflæsk

Give Avis

Chok i Give: Jyllandsserieholdet rykker ned efter helt vanvittig playoff-dyst mod kloge og effektive aarhusianere

Give Avis

Afgørende fase med idrætscentret: Bliver det plan A eller B?

Give Avis

Good news: Områdets hyggeligste julemarked er på banen igen

Annonce