Annonce
Give Avis

Sport & Fitness har fået ny medejer

Jesper Frænde - Sport og Fitness ny ejer
Sport og Fitness på Hjortsvangen er mere end klar til at tage imod sine medlemmer, når coronaen engang er gået hjem. Centret har fået ny medejer i skikkelse af 28-årige Jesper Frænde, og under nedlukningen har lokalerne gennemgået en større renovering.

GIVE: Selv om fitnesscentret Sport & Fitness på Hjortsvangen i Give, som alle landets andre træningscentre, er tvangslukket, har man bestemt ikke ligger på den lade side hen over vinteren.

For det første har centret gennemgået en renovering af de lidt større, hvor der blandt andet er lagt nyt gulv, sat nye spejle op, ompolstret udstyr og lige nu er man i gang med at lægge nyt linoleum i omklædningsrummene.

For det andet er Jesper Frænde pr. 1.1. 2021 officielt indtrådt som medejer, idet han har overtaget Peter Jørgensens anpart som led i en naturlig overgang på ejersiden. Klaus Linde, der i 2018 overtog centret på Hjortsvangen i Give sammen med Peter Jørgensen, er stadig med i ejerkredsen.


Jeg regner ikke med, at vi kommer med i den første genåbningsbølge, når den kommer. Tværtimod er vi nok nogle af de sidste, der får lov til at åbne op igen

Jesper Frænde, medindehaver af Sport og Fitness i Give


Jesper Frænde er 28 år, kommer fra Børkop og er uddannet økonom med speciale i sport. Han er udover Give pt. også medejer af Sport & Fitness' afdelinger i Grindsted, Vamdrup og Taulov. Han har tidligere arbejdet som personlig træner i to år, og faktisk var det allerede fra sommeren 2020, at han trådte ind i gesjæften i Give, hvilket betyder, at han har fået et godt kendskab til både stedet og medlemmerne.

Annonce

Har brugt mange penge på renovering

Han har dermed også været en aktiv del omkring renoveringen og glæder sig derfor bestemt ikek mindre til genåbningen.

- Vi har altså smidt en del penge i denne her tiltrængte renovering, og jeg synes, at resultatet er blevet fremragende. Vi står nu med lyse lækre lokaler, hvor der er god plads til folk. Bare det at gulvet er skiftet fra det gamle mørkegrå slidte gulvtæppe til det her lyse trægulv gør jo en kæmpeforskel, konstaterer Jesper Frænde. En betragtning han har helt ret i.

Han vil, når centret igen må åbne, være på plads i Give to-tre dage om ugen, og ellers vil man blive mødt af det samme velkendte personale som tidligere.

Konceptet forbliver også det samme som før nedlukningen mht. træning, holdtræningssamarbejde med Strong2Gether, bemanding og åbningstider, så nu venter Jesper bare på, at man igen må invitere de godt 300 medlemmer indenfor igen efter nogle hårde måneder i coronaens skygge.

- Vi glæder os rigtig meget til at åben op igen og vise medlemmerne de nye lokaler. Vi ved da også, at mange af vores medlemmer glæder sig til at komme i gang igen. Men selvom det bliver en festdag, når vi må åbne, har vi valgt at køre med en stille og rolig åbning, siger Jesper Frænde og fortsætter:

Annonce

Hvor meget betyder den 'tabte' januar?

- Vi er meget spændte på, hvor hårdt det rammer os, at vi ikke får det normalt ganske store boost med, som januar måned altid giver. Vi skal helt frem til starten af september, inden der igen for alvor kommer run på i centret, så selv om det er positivt for os, at vi har et lille plus på trods af lukningen, bliver det godt nok spændende at se, hvor stor den mistede januar måned får på det samlede regnskab.

Den eneste umiddelbare fordel ved nedlukningen har været, at man har haft tid og plads til at renovere lokalerne uden at skulle genere medlemmerne.

- Jeg regner ikke med, at vi kommer med i den første genåbningsbølge, når den kommer. Tværtimod er vi nok nogle af de sidste, der får lov til at åbne op igen,  men når det så endelig sker, kan jeg garantere for at vi er mere end 100 procent klar, lyder det topmotiveret fra den nye medejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kirsten Vaarst stopper på Lægehuset

Annonce