Annonce
Give Avis

Sportigan klar til at tackle coronaudfordringerne

Sportigan er klædt på til både coronaen og kunderne, når de inviterer til Sorte Dage med masser af gode tilbud i butikken. Foto: Sportigan
Sportigan er en vaskeægte sportsbutik, hvor de ansatte naturligvis tackler dette års store udfordringer omkring coronaen med sportsfolkets ildhu og kampvilje.
Annonce

GIVE: - Indrømmet! Black Friday kommer i år til at hedde Sorte Dage, og ja, det er ikke dage , der er helt så farverige, som de plejer at være. Nogle dage er mere sorte end andre, og sådan tror jeg, vi alle føler det.

Citat Hanne Juhl, indehaver og leder af Sportigan i Jernbanegade i Give. Her er hun naturligvis inde og røre ved den mere og mere dramatiske situation omkring coronakrisen, som kaster den ene irriterende men nok nødvendige bremseklods efter den anden ud i det danske samfund.

- Sorte Dage bliver en slags erstatning for Black Friday grundet de restriktioner, vi som detailhandel står over for. Helt det samme bliver det jo ikke, for det er virkelig en udfodring med de nuværende krav om afstand, mundbind og forsamlingsrestriktioner at skulle genskabe den fantastiske og velkendte stemning med handelslystne folk, som forventningsfuldt gik på jagt i alle butikkerne for at finde de bedste tilbud som tidligere, konstaterer Hanne Juhl.

Annonce

Massevis af tilbud og store rabatter

Men det betyder langt fra, at folkene i Sportigan er til tælling og har kastet håndklædet i ringen. De gode tilbud, de store rabatter er stadig i spil, uanset hvor meget coronaen fylder. Det er den en ting. Det andet handler om sikkerhedsniveauet i butikkerne.

- Jeg er sikker på, at alle de handlende her i byen gør alt, hvad de kan og mere til for at vores trofaste og loyale kunder skal føle sig trygge og godt tilpas, fastslår Hanne Juhl.

Kigger vi ind i hendes egen butiksverden, er der sket en hel del, siden vi sidst skrev om butikken og folkene i den. Og det er gode nyheder, der er at berette om.

Morten Derdau er blevet far til lille Agnes og er derfor i skrivende stund på barselsorlov. I perioden mens Morten tanker op på  herlighedsværdi og ubetinget kærlighed derhjemme, har butikken fået god og kompetent assistance.

- Det er Markus, som normalt er ansat hos Sportigan i Brædstrup, der er en af vores gæve  samarbejdsbutikker, som træder til, mens Morten er på barsel. Derudover er Nikolai nu mere klar end nogensinde, efter at han har været på fagskole flere gange og nu bare glæder sit til at videregive al sin viden, fortæller Hanne Juhl.

Annonce

Sporti Spot - helt klar værd at overveje

På butikssiden har Hanne og de ansatte fået godt gang i butikkens Sporti Spot-medlemmer og vil rigtig gerne have endnu flere med.

Det er helt gratis at være medlem, og ud over gode tilbud får man adgang til en række andre fordele. Det tager blot 30 sekunder at blive skrevet op, og man modtager en SMS, når alt er på plads med de første Sport Spot-tilbud vedhæftet i et tilbudshæfte med flere relevante tilbud, som løbende vil blive udskiftet i forhold til sæson, vejret osv. Samtidig får man også 20 procent i velkomstrabat på det næste køb, man foretager.

Som Sporti Spot-medlem vil man også blive orienteret om lokale events i butikken, og er man medlem af enten Sporti Spot eller Klub Sportigan, kan man også indstille sin lokale favoritklub til årets klubpris på 10.000 kroner, som bliver uddelt to gange om året.

Der er med andre ord mange gode grunde til at blive medlem af Sporti Spot, konstaterer Hanne Juhl.

Annonce

25 % på hele butikken den 27. og 28.11

Sportigan har igen i år stor fokus på Klub & Erhverv, hvor det altid velassorterede gavekatalog igen ligger klar. Et katalog, der er spækket  med lækre gaver for enhver smag, så alle kan få, lige hvad de ønsker sig.

- Der er noget for sportsnørden, elektronikelskeren, globetrotteren, amatørkokken og hende/ham, der er vild med boligindretning og lækkert design. Vi har gjort alt, hvad vi kan for at gøre det nemt og overskueligt, så det tager blot fem minutter, siger Hanne Juhl.

Hun kan ydermere oplyse, at butikken til de Sorte Dage fredag den 27.11 og lørdag den 28.11 er fyldt med gode tilbud, hvor  der gives 25 procents rabat på hele butikken.

Vi er bare så klar til at tage imod vores kunder, og jeg lover, at vi gør alt, hvad vi kan, for at det bliver en god oplevelse at komme ind i butikken, mundbind eller ej. Vi håber og tror på, at vores lokale kunder som tidligere fortsat vil bakke op om butikkerne i Give, for vi er allesammen klar over konsekvenserne, hvis de svigter, lyder det afslutningsvist fra Hanne Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Give Avis

Træning på nettet: FrokostFit med Bo

Annonce