Annonce
Give Avis

Stærke Givedrenge viste mentalt og fysisk overskud i sidste testkamp

Give Fremads U 12 drenge bankede bolden i nettet 5 gange, da de besejrede Nr. Snede/Ejstrupholm med 5-3 efter en fantastisk spændende dyst. Arkivfoto
Give Fremads U 12-drenge vendte 0-2 til en sejr på 5-3 efter et forrygende comeback i 2. halvleg.

GIVE: Lørdag den 10/4 kl 11:00, spillede Give Fremads u 12 drenge sidste testkamp, inden forårsturneringen går igang.

Holdet mødte Ejstrupholm/Nørre Snede, hjemme på Give Kunstgræs.

Det blev  en kamp, hvor hvert hold havde sin halvleg. Det fortæller holdets træner Tommy Christensen, der har lavet følgende kamprapport:

Annonce

- Vi startede med at lægge et tungt pres på modstander holdet, indenfor de første 10 min, havde vi 2-3 oplagte scoringsmuligheder, som desværre alle blev brændt.

Efter ca 10 min røg en lang aflevering fra EIF/NSG’s forsvar henover hovedet på både vores midtbane og forsvar, og efter få berøringer, lå bolden i nettet, til en 1-0 føring til modstanderen.

Ned 0-2 ved pausen, men så .....

Stik imod spil og chancer, og det virkede til at vores drenge mistede troen på at vi kunne få fat igen.

Resten af halvlegen hang vi slet ikke sammen som hold, der blev forsøgt en masse individuelt, men modstanderholdet var for godt organiseret, og vi kunne ikke få overtaget tilbage.

Det blev til yderlig en scoring til modstanderholdet inden pausen, så vi gik til halvleg nede med 0-2, det var en flok drenge der hang en anelse med hovedet, der kom ud til pausen.

Pausen blev brugt til at hive drengene op mentalt, og få dem til at tro på det sagtens kunne lade sig gøre at vende kampen til vores fordel, vi havde jo bevist de første 10 min at vi kunne være med.

Vi blev enige om at alle skulle melde sig ind, der var for mange der havde stået og kigget bold i 1.halvleg, og så skulle der bruges noget fysik, så de kunne mærke vi var derinde.

Vi fik også talt om at vi skulle til at spille som et hold, og mindre individuelt, som på ingen måde var lykkedes i 1.halvleg.

Vi fik også justeret en smule på taktikken, som gik ud på at afvente modstanderholdet, vi skulle lade dem komme til omkring midterlinjen, og derfra skulle vi sætte et hårdt pres ind.

De fleste af tingene gik op i en højere enhed, vi spillede hele halvlegen som et hold, og samtlige drenge bidrog med fuld power.

Der blev gået til stålet, og i løbet af 10 min, var vi tilbage i kampen med 2-2 udligning.

Vi blev enige om at holde fast i taktikken med at afvente, så vi stod meget mere kompakte, og havde nemmere ved at pille bolden fra modstanderen, og vi dermed også undgik at de overspillede vores midtbane, som var et problem for os i hele 1.halvleg.

Annonce

Ekstrem stærk moral

2.halvleg bølgede lidt frem og tilbage, dog syntes jeg at vi var det bedste hold, og det lykkedes os også at komme foran både 3-2, inden de kunne reducere til 3-3.

Det bragte spændingen helt tilbage i kampen, og der var en del chancer i begge ender, men to gode målmænd sørgede for at scoringerne lod vente på sig.

Vi kløede fortsat på, og vi kom foran 4-3 på et korrekt dømt straffespark, som blev omsat til scoring.

Kampen bølgede fortsat frem og tilbage, men med ca 6 min igen, kunne vi med yderligere en scoring til 5-3, endegyldigt lukke kampen.

Er pave stolt over at drengene fandt det mentale og fysiske overskud frem, da der var allermest brug for det, det er ikke alle hold der er bagud 0-2 ved pausen, som formår at hive sig selv op både mentalt og fysisk, og så går ud og vinder 2.halvleg med hele 5-1.

Det viser en ekstrem stærk moral, og at man aldrig skal give op.

De fem mål blev scoret af:

Sidor 1, Kristian Emil 2 og Mikkel 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce