Annonce
Give Avis

Stafet For Livet aflyst - nye tiltag i støbeskeen

Stafet For Livet i Filskov 2020 er aflyst pga. coronakrisen, men styregruppen arbejder med nye tiltag og ideer. Arkivfoto
Grundet coronavirussens hærgen er det ikke forsvarligt at gennemføre Stafet For livet 2020 i Filskov. Styregruppen arbejder i stedet for med andre tiltag og løsningsmodeller, og man kan stadig støtte stafetten.
Annonce

FILSKOV: Stafet For Livet 2020 bliver meget anderledes!

Det fremgår af den pressemeddelelse som en af de oprindelige initiativtagere og tovholdere, Niels Pedersen, har fremsendt den 19. maj. - En ubuden og farlig gæst har ramt Danmark, og den har fået stor indflydelse på vores dagligdag, og dermed også på de rigtig mange planlagte arrangementer som skulle foregå også her i vores kommune. Stafet For Livet, som er en årligt tilbagevendende begivenhed var planlagt til at skulle fylde Filskov Stadion for 7. gang i weekenden 5. og 6. september. Men det bliver helt anderledes i år. Styregruppen bag arrangementet har valgt at lade rettidig omhu vise vejen, så derfor er stafetten aflyst i sin normale form, hedder det i pressemeddelelsen. Niels Pedersen understreger, at det har været en svær beslutning.

- Men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og her er store forsamlinger ikke tilladt foreløbig til og med 31. august, og da vi også skal passe godt på de sårbare grupper, herunder vores æresgæster fighterne, er det derfor ikke forsvarligt at afholde en normal stafet i år, pointerer Niels Pedersen.

Annonce

Der er alternativer i støbeskeen

Da man i styregruppen ved, at Stafet For Livet betyder meget for rigtig mange, ønsker man at sammensætte en alternativ stafet, og der er ifølge Niels Pedersen forskellige tiltag på tegnebrættet. - Det kan for eksempel være en virtuel lys ceremoni, og måske bliver det også sådan, at man kan gå sine runder også i år, blot bliver det sammen hver for sig. Så snart vi har det hele på plads, og vi ved hvordan det rent praktisk skal foregå vil vi naturligvis melde det ud på hjemmesiden, i dagspressen og på vores Facebook side, forklarer Niels Pedersen. Det er også vigtigt for styregruppen at understrege, at man naturligvis fortsat kan støtte stafetten, tilmelde sig som hold eller holddeltager, købe lysposer, lave donationer m.v., og det foregår via Stafet For Livets hjemmeside. Det planlagte arrangement Spis & Støt, som blev aflyst i april måned, vil også blive gennemført, når situationen med Covid 19 tillader dette, oplyser Niels Pedersen - Vi håber, at der fortsat vil være stor opbakning til Stafet For Livet i Billund Kommune på trods af de ændrede forudsætninger, som er gældende for 2020, og så glæder vi os naturligvis til at afholde en normal udgave af stafetten igen i 2021, siger Niels Pedersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce