Annonce
Give Avis

Stor eftermiddag på kroen med Lille Palle

Lille Palle var på trods af rygproblemer i topform, da han torsdag eftermiddag underholdt 80 gæster på Diagonalkroen i Give. Foto: Henrik Henriksen
Den folkelige fællessanger Lille Palle tog harmonikassen på maven torsdag eftermiddag på Diagonalkroens og tog de 80 gæster med på en herlig musikalsk rejse, der blev krydret med anekdoter fra et langt liv i den kulørte underholdningsbranche. Men det var tæt på, at man måtte aflyse.
Annonce

GIVE: Det kan godt være, at manden er blevet 78 år, og det kan godt være, at han rent fysisk ikke er ret stor. Men det er altsammen ligegyldigt, når Lille Palle stiger op på scenen for at underholde med sin harmonika og sit enorme bagkatalog af folkelige ørehængere.

Så er han nemlig både ung i sind og leverer stor underholdningsværdi.

Det fik de 80 gæster en smagsprøve på torsdag eftermiddag på Diagonalkroen, hvor den folkekære sanger formåede at sætte godt gang publikum. Og så var det endda lige ved, at han måtte aflyse.

Da Lille Palle, der lyder det borgerlige navn Palle Andersen, ankom til kroen onsdag ved middagstid, var han så meget plaget af rygsmerter efter en optræden i Esbjerg, at kromand Henrik Henriksen torsdag morgen måtte hasteindkalde Anette Madsen fra Thyregod Wellness. Hun behandlede den forpinte ryg med blandt andet akupunktur, og det bevirkede, at Lille Palle blev klar til dagens 2 x 45 minutters optræden i kroens festsal.

- Det var på et hængende hår, men heldigvis fik Anette Lille Palle gjort klar. Det er vi naturligvis glade for, for det havde været rigtig træls at skulle aflyse, siger Henrik Henriksen fra Diagonalkroen.

Annonce

God start for den folkelige underholdning

Han kan berette om en veloplagt Lille Palle, der gav publikum alle klassikerne lige Hængepilen til klasket i numsen til fru Thomsen. Han havde god kontakt til publikum, gik rundt med harmonikaen og spillede for folk ved bordene, og da først publikum var blevet varmet op, sang de fleste med af fuld hals i både dur og mol.

- Lille Palle var rigtig god til publikummet. Han sang og spillede på livet løs og fortalte vitser af den underforstået sjofle slags, der fik publikum til at grine godt med. Det var små anekdoter om Otto Brandenburg og andre af Lille Palles rejsefæller i en lang karriere i musik- og filmbranchen. Så alt i alt en succes, og dejligt at vores sats på at bringe noget folkelig underholdning til byen på denne her måde blev honoreret af publikum, konstaterer Henrik Henriksen.

Ugen før var det Leif Dahlgaard fra Dahlgaards Tivoli, der gæstede kroen med 100 gæster på stolerækkerne, så man må sige, at kroens satsninger med folkelig underholdning har fået en god start.

Har man ideer eller ønsker til optrædende kunstnere på kroen er man mere end velkommen til at kontakte Henrik Henriksen. Han er, som de fleste nok ved, med på både den værste og den bedste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Genåbning: Nyt fra Sportigan

Annonce