Annonce
Give Avis

Stor eftermiddag på kroen med Lille Palle

Lille Palle var på trods af rygproblemer i topform, da han torsdag eftermiddag underholdt 80 gæster på Diagonalkroen i Give. Foto: Henrik Henriksen
Den folkelige fællessanger Lille Palle tog harmonikassen på maven torsdag eftermiddag på Diagonalkroens og tog de 80 gæster med på en herlig musikalsk rejse, der blev krydret med anekdoter fra et langt liv i den kulørte underholdningsbranche. Men det var tæt på, at man måtte aflyse.

GIVE: Det kan godt være, at manden er blevet 78 år, og det kan godt være, at han rent fysisk ikke er ret stor. Men det er altsammen ligegyldigt, når Lille Palle stiger op på scenen for at underholde med sin harmonika og sit enorme bagkatalog af folkelige ørehængere.

Så er han nemlig både ung i sind og leverer stor underholdningsværdi.

Det fik de 80 gæster en smagsprøve på torsdag eftermiddag på Diagonalkroen, hvor den folkekære sanger formåede at sætte godt gang publikum. Og så var det endda lige ved, at han måtte aflyse.

Da Lille Palle, der lyder det borgerlige navn Palle Andersen, ankom til kroen onsdag ved middagstid, var han så meget plaget af rygsmerter efter en optræden i Esbjerg, at kromand Henrik Henriksen torsdag morgen måtte hasteindkalde Anette Madsen fra Thyregod Wellness. Hun behandlede den forpinte ryg med blandt andet akupunktur, og det bevirkede, at Lille Palle blev klar til dagens 2 x 45 minutters optræden i kroens festsal.

- Det var på et hængende hår, men heldigvis fik Anette Lille Palle gjort klar. Det er vi naturligvis glade for, for det havde været rigtig træls at skulle aflyse, siger Henrik Henriksen fra Diagonalkroen.

God start for den folkelige underholdning

Han kan berette om en veloplagt Lille Palle, der gav publikum alle klassikerne lige Hængepilen til klasket i numsen til fru Thomsen. Han havde god kontakt til publikum, gik rundt med harmonikaen og spillede for folk ved bordene, og da først publikum var blevet varmet op, sang de fleste med af fuld hals i både dur og mol.

- Lille Palle var rigtig god til publikummet. Han sang og spillede på livet løs og fortalte vitser af den underforstået sjofle slags, der fik publikum til at grine godt med. Det var små anekdoter om Otto Brandenburg og andre af Lille Palles rejsefæller i en lang karriere i musik- og filmbranchen. Så alt i alt en succes, og dejligt at vores sats på at bringe noget folkelig underholdning til byen på denne her måde blev honoreret af publikum, konstaterer Henrik Henriksen.

Ugen før var det Leif Dahlgaard fra Dahlgaards Tivoli, der gæstede kroen med 100 gæster på stolerækkerne, så man må sige, at kroens satsninger med folkelig underholdning har fået en god start.

Har man ideer eller ønsker til optrædende kunstnere på kroen er man mere end velkommen til at kontakte Henrik Henriksen. Han er, som de fleste nok ved, med på både den værste og den bedste.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Efter 40 år som fængselsbetjent i selskab med både bløde og hårde kriminelle: Nu trænger jeg godt nok til at få pulsen og skuldrene ned

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Det dufter af medaljespil: Fantastisk tennisdag i Gryden endte med sejr til Give efter flere gyserkampe

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Fysisk stærke ålborgensere slog Give ud af pokalen

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Give Avis

Lokal ældregruppe på heldagstur til herregården, Ausumgaard

Give Avis

Give åbner: FDF'erne klar til ny sæson men mangler ledere

Give Avis

Politiet søger hjælp: Leder efter formodet gerningsmand

Give Avis

Farvel til Gives karismatiske tennisskriger: Anders Grinderslev rykker til hovedstaden for at blive spiller og træner i KB

Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Annonce