Annonce
Give Avis

Strong2Gether tager online-træning til next level

Camilla Lind Strong2Gether kører onlinetræning via Zoom, og det er et tiltag, som deltagerne er vilde med.Her kan man se hinanden, snakke sammen og få følelsen af, at man er med på et hold.Privatfoto
Nedlukningen af Danmark berører landets fitnesscentre og dermed folks muligheder for at passe træningen. Men hos Strong2Gether kæmper man ihærdigt videre og holder skarp træningsfokus med en masse god onlinetræning via Zoom.
Annonce

GIVE: Ingen tvivl om at onlinetræning er det nye sort indenfor fitnessverdenen i en tid, hvor folk ikke kan træne i centrene. Fitnessfolket slår nemlig ikke op i banen pga. en lockdown, og slet ikke hos Camilla Lind og Strong2Gether, hvor der er fuld tryk på træningskedlerne online.

- Jeg er opvokset i en familie, hvor mine forældre altid har været selvstændige, så derfra har jeg 100 procent min viljestyrke og altid arbejdshandskerne på. Nu er vi ramt af nedlukning, og det ærgerligt, men for mig kommer sundhed og helbred altid i første række, og vi skal gøre alt for at passe både på vores sårbare medborgere og generelt hinanden, siger Camilla Lind, der allerede under den første lockdown kunne tilbyde sine medlemmer alternative træningsmuligheder - heriblandt onlinetræning.

Annonce

Zoom er sagen

I denne ombæring har Strong2Gether taget onlinetræningerne til next level, idet mange af træningerne nu kører via videotelefoniprogrammet Zoom. Her træner deltagerne sammen, men forskellen på Facebook og Zoom, er at deltagerne på Zoom kan se og snakke med hinanden.

- Alle kan følge med på skærmen, hvor de så har mig som instruktør ii stort billede, så man kan følge med, se øvelser osv. Folk vælger selvfølgelig selv, om de vil have billede på, men stort set alle vælger dette, for ligesom at kunne få fornemmelsen af at være til træning, fortæller Camilla Lind.

De fleste træninger varer 40-45 minutter. Enkelte varer kun 30 minutter, men ifølge Camilla er folk er faktisk ret vilde med træningerne, og når de nu har fået træningstøjet på, ja så ønsker de også at give den gas.

-Det synes jeg bare er så fedt. Vi skåler sammen i pauserne, vi klapper efter hvert hold, fuldstændig som vi gør i centeret, og det giver en kanongod følelse af fællesskab. Og det er lige præcis det, der er meningen.

Annonce

Børn og ægtefæller med på sidelinjen

Strong2Gether udbyder også almindelige live facebooktræninger, men efterhånden er det Zoom-konceptet, som tager mere og mere over. Flere af deltageren melder tilbage efter træningerne med positive kommentarer om denne træningsform.

- De synes, det er fedt, at de committer sig til at træne. Som de siger, så er det ligesom at være i centeret, hvor man tilmelder sig et hold og ved, at der er en del andre, der også logger på. Ved en facebooktræning er det jo lidt nemmere lige at "kigge" med eller måske springe fra en træning, for der har man jo ikke tilmeldt sig, og der er ikke andre, man kan se og snakke med. Så jo, der er slet ingen tvivl om, at Zoom-træningerne er den vej, jeg kommer til at vælge mere fremadrettet, fastslår Camilla Lind.

Mandag den 18.1. var der 20 motiverede træningsentusiaster, der trænede sammen og flere havde lokket deres børn/ægtefæller med, så man faktisk var samlet lidt over 20 personer. Normalt i centeret er der 15 personer på holdene, så det er med Camillas ord jo bare ‘totalt win win at kunne tilbyde flere pladser online’.

Annonce

Flot støtte fra medlemmerne

Under den sidste lockdown kørte Camilla Lind udelukkende med facebook-livetræninger. Her var der i gennemsnit 40 personer med på hver træning.

- Dengang var træningerne gratis, hvilket jeg har valgt ikke at gøre denne gang. Ligesom alle andre selvstændige virksomheder er Strong2Gether også ramt på det økonomiske, da der ikke er meget at hente i hjælpepakkerne, siger Camilla Lind.


De der gerne vil træne online og holde formen, vil jeg hjælpe så meget jeg kan. I Strong2Gether er vi netop ‘stærke sammen’, og det beviser vi virkelig med disse træninger

Camilla Lind, Strong2Gether


Hun kvitterer i øvrigt for, at rigtig mange af hendes medlemmer har valgt at støtte hende i denne periode, samtidig med at der er folk udefra, der er kommet til, så det betyder rigtig meget. Hun er meget aktiv på Instagram, hvilket gør at hun/Strong2Gether den vej rundt får flere, der følger med og dermed deltager på træningerne.

Annonce

Lejer træningsudstyr ud

Strong2Gether har som en del andre fitnesscentre også lejet træningsudstyr ud, faktisk allerede under den første lockdown tilbød man medlemmerne mulighed for at få fat i udstyr.

Dengang solgte Camilla udstyrspakkerne, men denne gang lejer hun også ud. Man betaler en fast pris for hele perioden, og det er uanset, om man må åbne til marts eller april.

- Jeg har pt kun få pakker tilbage, så det er virkelig noget, mine medlemmer har benyttet sig af. Ved at kunne træne med udstyr, kan vi levere endnu flere effektive træninger, samtidig med at vi får styrketræning med, pointerer Camilla.

For hende handler det rigtig meget om nytænkning, så hun kan gøre en forskel i en svær tid. På den konto er det da også en utrolig dejlig fornemmelse for Camilla, at hendes tiltag er blevet så stor en succes. Og hun er klar til at fortsætte med de nye tiltag, så længe det er påkrævet.

- Jeg tager personligt Covic-19 situationen meget seriøst, og jeg tror ikke på, at vi må åbne op før til marts eller april. Og skal jeg være helt ærlig, så håber jeg faktisk, at vi tager et par ekstra uger med, så vi derved måske undgår flere lukkeperioder. En ting er sikkert: De der gerne vil træne online og holde formen, vil jeg hjælpe så meget jeg kan. I Strong2Gether er vi netop ‘stærke sammen’, og det beviser vi virkelig med disse træninger, konstaterer Camilla Lind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Diagonalkroen har rystet event-posen

Give Avis

Sport & Fitness har fået ny medejer

Annonce