Annonce
Give Avis

Tabte med 10: Energiforladte Give fik ørerne i den velsmurte GOG-håndboldmaskine

Stregspilleren Mads Hyldgaard leverede en rigtig flot og helhjertet fight mod GOG Håndbold 2. Han scorede 6 mål og kom som en af de få med det rigtige udtryk med den svære moddstander. Foto: Jim Hoff
Give kom efter hjemmebanesejren over AGF i sidste uge ned på jorden igen i det sydfynske, hvor GOG unge håndboldtalenter og ligareserver tildelte gæsterne fra vest en mærkbar håndboldlektion.
Annonce

2. division herrer pulje 2

GOG 2 - HK Give Fremad 33-23 (15-12)

Det blev en søndagsudflugt af de mere kedelige, da HK Give Fremads 2. divisionsmandskab søndag eftermiddag tog til Oure Gudme på Sydfyn for at dyste mod de unge talenter fra GOG Håndbold 2.

Gæsterne fulgte med i godt 15 minutter til stillingen 6-6, men så var det slut med den fynske flinkeskole. Værterne lagde stille og roligt på og kunne gå til pausen med en 3-målsføring.

Efter godt 40 minutter førte værterne stadig kun med tre mål, men så trak fynboerne afgørende fra. Seks minutter senere førte hjemmeholdet med 24-18, og så var det bal ligesom kørt for Give.

Slutresultatet blev 33-23 i GOGs favør, og dermed et nyt tocifret nederlag til Give efter 12-målsnederlaget i Fredericia i sæson premieren.

Cheftræner Martin Schmidt var da heller ikke specielt begejstret over sit holds præstation denne søndag.

- Ok, vi møder et virkelig godt hold med 8 U-landsholdspillere, heriblandt to klassemålmænd. Det er vilkårene, når man møder GOG, så derfor skal man være 100 % klar. Det var vi så ikke; der manglede energi, og for få meldte sig ordentligt ind i kampen. Og når man møder op med så lidt tilstedeværelse, ja så kan det kun gå galt mod et godt hold som det, GOG stillede med i dag, forklarer Martin Schmidt, der er træt af, at holdet ikke fulgte op på de gode takter fra AGF-kampen i sidste uge, og at så få spillere i mørkeblåt ramte niveau.

Annonce

Stregkrigeren fra Brande var klar

Der var dog et par lyspunkter, idet såvel Simon Madsen som Magnus Taulbjerg viste god form i angrebsspillet med syv scoringer hver. Men den største ros tilfalder holdets nye stregkriger fra Brande, Mads Hyldgaard, der udover score 6 mål ifølge Martin Schmidt også leverede en vanvittig flot fight.

- Mads kom med lige nøjagtig den fede energi og det udtryk, der skal til for at være med mod et hold af GOGs klasse, lyder det anerkendende fra Schmidt.

Holdets næste opgave er mindst lige så svær som den fynske udfordring, for her venter topholdet Grindsted på udebane søndag den 20. oktober i et vaskeægte lokalbrag.

- Den dyst glæder vi os vildt meget til, og her skal vi i den grad komme med et helt, helt andet udtryk end i dag. Og det er jeg også sikker på, at vi gør, konstaterer Martin Schmidt.

Mål for Give: Magnus Taulbjerg 7, Simon Madsen 7, Mads Hyldgaard 1, Martin Frandsen 2, Mads Overgaard 5 og Nicolai Hedegaard 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce