Annonce
Give Avis

Tale's Tattoo sætter kulør på Give

De to gamle skoleveninder Lene Jepsen (tv.) og Tania Natascha Ayla åbner tatovørsalonen TaLe's Tatto i Østergade 7 den 2. juni. Og de er som fremgår af billedet mere end klar til at tage imod kunderne. Foto: Jim Hoff
Butikslivet i Give bliver ved med at få forstærkninger selv i en tid, hvor coronaen hærger. 2. juni åbner således den fjerde nye butik/forretning i midtbyen her i forsommeren, når tatovørsalonen TaLe's Tattoo slår dørene op for kunderne i Østergade i ejendommen, der tidligere husede Sternberg Blomster.
Annonce

GIVE: Det er trangen og lysten til stå på egne ben og til at blive selvstændig med egen salon, der kombineret med massevis af forhåbninger om at kunne stable en god forretning på benene, at Tania Natascha Ayla og Lene Jepsen tirsdag den 2. juni lige i kølvandet på pinsen slår dørene op for midtbyens allernyeste forretning, TaLe's Tattoo.

De to piger, der er veninder siden deres fælles skoletid på Thyregod Skole, har lejet sig ind i Østergade 7 i Give, i det lokale, der tidligere husede Sternberg Blomster. De har med gode venners hjælp i en god måneds tid været i gang med at renovere og sætte deres eget præg på lokalet i Østergade, og de to friske piger er slet ikke i tvivl om, at de bliver klar til den store åbningsdag.

- Det går strygende, og vi har helt styr på det. Og bare vent og se, det her lokale bliver vildt fedt, når vi først er færdige, lyder det muntert og forventningsfuldt fra Tania og Lene.

Tania Natascha Ayla er fra Nr. Snede og har 13 års erfaring som selvlært tatovør. Hun har selvfølgelig lært en masse af de tatovører, hun har samarbejdet med gennem tiden, og hun har specialiseret sig i sorte/grå skrifttegn.

Lene Jepsen er fra Farre, og hun har arbejdet sammen med/stået i lære hos Tania de sidste år, hvor de begge har arbejdet hos Tattoo Ink Family i Brande. Lene er til de mere old school farverige ting, og på den måde komplimenterer de to piger hinanden ganske glimrende.

- Tilsammen dækker vi alle stilarter, og vi tilbyder også piercinger og permanent make-up. Vi kører ikke med faste åbningstider. Vi vil køre med bookinger efter aftale, og så vil vi også have at par faste walk-in-days, fortæller Lene og Tania.

Annonce

Oplagt at vælge Give

De ser begge meget frem til at få foden under egen tatovørsalon, og det handler for begge pigerne både om frihed og fleksibilitet.

- Trangen til at blive selvstændig har været stor længe, og nu fik vi muligheden for det her i Give, da det her velegnede lokale blev ledigt. Give mangler jo en tatovør, så vi slog til, og nu glæder vi os til selv at kunne planlægge vores arbejddage og nyde den frihed og fleksibilitet, det medfører. Desuden kommer vi begge her fra lokalområdet, har venner og familie her, så det var jo helt oplagt at vælge Give, siger Tania og Lene.

De har allerede fået de første opgaver ind i ordrebogen, og mange af deres kunder fra tiden i Brande følger med til Give, så der er allerede fra dag ét, noget at gå i gang med. Tania Natascha Ayla er medlem af Dansk Tatovør Laug, og Sikkerhedsstyrelsen har også været forbi og godkende salonen.

- Vores branche har mange regler omkring hygiejne og sikkerhed, og her er det vigtig for os at signalere ud, at vi er en seriøs forretning med styr på tingene, konstaterer Tania Natascha Ayla.

I forbindelse med åbningen den 2. juni vil salonen køre med nogle friske tilbud. Receptionen er dog udsat til senere på sommeren, og her vil Tania og Lene så byde på en masse god musik og masser af festivitas i butikken.

Man kan følge TaLe's Tattoo på Facebook og Instagram - og allerbedst i Østergade 7, hvor der altid er kaffe på kanden og godt humør i luften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce