Annonce
Give Avis

Talentet Taulbjerg tager ny tørn i Give

Magnus Taulbjerg har lavet aftale med HK Give Fremad for endnu en sæson til stor glæde for både klubben og Taulbjerg selv. Foto: Jim Hoff
Coronakrise og lukkede idrætshaller gør det svært for alvor at få banket gang i den nye håndboldsæson. Og det er også lidt sværere end normalt at få landet aftaler med nye spillere. På den konto er det en god nyhed, at klubben har offentliggjort, at man har forlænget aftalen med bagspiller Magnus Taulbjerg.
Annonce

GIVE: Usikkerheden omkring økonomien generelt i det danske samfund gør det også svært at manøvrere i for en 2.divisionsklub som HK Give Fremad. Ikke mindst med hensyn til aftaler med spillere er det et svært marked at drible rundt i, fordi der er så mange usikkerhedsmomenter i en tid, hvor også klubsponsorer lige fra Ligaen til 3. division er pressede på pengepungen.

Men truppen til 2020/21 skal under alle omstændigheder pusles på plads, og her kan man godt tillade sige, at en af hjørnebrikkerne faldt på plads, da Give i sidste uge kunne melde ud, at man har forlænget aftalen med den talentfulde bagspiller Magnus Taulbjerg.

Den spændende bagspiller med det enorme udviklingspotentiale kom til Give sidste sæson fra Skanderborg Håndbold Elite Akademi. Dengang introducerede HK Give Fremad unge Taulbjerg som en spændende alsidig bagspiller, der er fysisk stærk og meget hurtig på fødderne og godt skydende fra distancen.

- Magnus’ spidskompetencer ligger i det hurtige spil, hvor især hans skarpe duelspil kommer til sin ret, og han har et rigtig godt blik for stregspillet og spillet i det hele taget, lød det dengang fra sportschefen.

Annonce

Ser store udviklingsmuligheder i Give

Og dette flotte skudsmål har Magnus Taulbjerg ifølge Kedde Jensen til fulde levet op til.

- Det er en dejlig nyhed, at vi kan meddele, at Magnus fortsætter her hos os i HK Give Fremad endnu en sæson. Vi ser meget frem til også at skulle samarbejde med Magnus i den nye sæson.

Magnus Taulbjerg, der er bosiddende i Skanderborg, ser frem til at blive en del af HK Give Fremads 2. divisionshold under den nye trænertrio, der som tidligere beskrevet her på siderne består af cheftræner Erik Flak, assistenttræner Christian Bay og målmandstræner Morten Dueholm.

- Det nye trænersetup ser virkelig spændende ud, og det passer mig også fint, at der nu bliver satset på en øget træningsmængde. Derudover er det bare megafedt at spille på hjemmebane i “Ikærhulen”, hvor der altid er god stemning. Jeg har haft en rigtig god dialog med både sportschef og træner, så for mig er der stort udviklingspotentiale i at blive i Give endnu en sæson, siger Magnus Taulbjerg.

Han lægger ikke skjul på, at han har store ambitioner med sin håndbold.

- I Give har jeg først og fremmest ambitioner om at få en masse fede oplevelser. Derudover handler det også om udvikling af holdet og af mig selv som håndboldspiller. Jeg tror, det bliver en sæson, hvor vi kan udvikle os vildt meget, og de store personlige ambitioner jeg har, ser jeg også gode muligheder for at få indfriet ved at spille i Give, siger Magnus Taulbjerg, der glæder sig vildt meget til for alvor at komme igang igen sammen med sine holdkammerater.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce