Annonce
Give Avis

Tandløst og umotiveret Givemandskab måtte ned med nakken ude i det vilde vesten

Gives målscorer, den lynhurtige kantspiller Victor Andersen, var sammen med Roar Johannasen en af meget få Givespillere, der kunne være deres indsats bekendt, da Give overraskende tabte til Agerbæk/Starup med 2-1
Fusionsklubben Agerbæk/Starup blev det andet mandskab, der formåede at besejre Give Fremads himmelstormere i jyllandsserien. Et selvforskyldt og frustrerende nederlag, hvor Sølund og Rasmussens tropper leverede langt under niveau.

GIVE: Give kom lørdag for alvor ned på jorden igen efter den fremragende start på sæsonen, hvor nyoprykkerne har placeret sig på rækkens 2. plads.

Det blev til et ganske uventet 2-1 nederlag på udebane til Agerbæk/Starup efter en indsats, som Gives cheftræner Brian Sølund betegner som 'under al kritik'.

Han erkender nederlaget og kalder det 100 procent for selvforskyldt mod en modstander, som man skal slå 9 ud af 10 gange. Også uden at ramme en toppræstation.

Annonce

Investeret alt for lidt

- Vi var der slet ikke i dag. De fleste spillere havde en virkelig dårlig dag, og det virkede nærmest som om, at folk troede, at kampene nu vinder sig selv efter vores flotte start. Der blev i hvert fald investeret alt for lidt, lyder det fra en skuffet Givetræner.


Jeg troede, det var slut med de her 'katastrofale' kampe. Det er jo et gammelt Give-DNA med de her mystiske kampe, hvor holdet er helt væk og virker uinspireret

Brian Sølund, cheftræner i Give Fremad


Han kunne se sit mandskab komme bagud med 1-0 og 2-0 i det 21 og 23. minut efter en Give-indledning på kampen, der ifølge Sølund lå meget langt fra det niveau, man er vant til fra holdet både spillemæssigt og indstillingsmæssigt.

Annonce

Gammelt Give-DNA poppede op til overfladen

Victor Andersen fik reduceret til 2-1 i det 31. minut, og dermed var der leveret en livline til de grønne fra Give. Men den var der bare ingen der tog fat i, og selv om Magnus Bitsch havde et skud på stolpen, var der ikke ret meget i indsatsen i 2. halvleg heller, der kunne have retfærdiggjort point til de på dagen tandløse gæster.

- Jeg troede, det var slut med de her 'katastrofale' kampe. Det er jo et gammelt Give-DNA med de her mystiske kampe, hvor holdet er helt væk og virker uinspireret. Jeg synes ellers, vi har fået ryddet op i det her de sidste par sæsoner, men åbenbart ikke alligevel, så nu må vi have set på tingene igen - og det vil bestemt blive et tema til træning i næste uge, konstaterer Sølund knastørt.

Annonce

Topscoreren var taget på ferie

Ud over Victor Andersen og Roar Johannesen var der ifølge cheftræneren ingen af gutterne på grøn stue, der kunne være deres indsats bekendt.

Og så blev fraværet af topscorer Mads Birk (ferie) kostbart på en dag, hvor hans spidskompetencer ifølge Sølund havde været en absolut hovednøgle til at få banket hjemmeholdets mandfolkestærke vestjyske betondefensiv ned.

- Det skal ikke væren nogen dum undskyldning og et alibi for de andre spillere, at Mads Birk ikke var med i dag. Men ham savnede vi godt nok hårdt i dag. Med ham på banen, tror jeg, vi havde fået point med hjem.

På trods af nederlaget bevarer Give sin 2. plads i rækken, inden holdet lørdag den 29. skal møde FC Skanderborg på udebane. Med en feriehjemvendt Mads Birk på holdkortet igen.


Annonce
Annonce
Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Annonce
Annonce
Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Tilført 100 millioner til udvikling: Velux i Thyregod i vild vækst

Give Avis

Give Fremad ligner en vinder af rækken

Give Avis

Navnekonkurrence: Hjælp zoologisk have med at navngive lille brillebjørn

Give Avis

Jysk doping? Vandt Asgreen DM på æggekage med stegt flæsk?

Give Avis

Flag og balloner gav pote: GHE donerer 18.500 til GISK

Give Avis

DM-guld til Give Cykelklub for flotteste holdindsats

Give Avis

Team Give Elementer fik vist flaget og fik masser af TV-tid

Give Avis

Guldregn over Give: Give Cykelklub hentede både guld og bronze i U19-linjeløbet

Give Avis

GCK-ryttere på VIP-tur med Kasper Asgreen og Brian Holm

Give Avis

U19-herrer: Benhårdt linjeløb afgjort på Rådhusbakken

Annonce