Annonce
Lasse Lindberg har i disse dage rygende travlt med at lave tarteletfyld. Han har på en uge solgt i omegnen af , hold nu fast, to tons af denne danske nationalspise. Foto: Jim Hoff
Give Avis

Tarteletmiraklet på Diagonalkroen: Solgte to ton tarteletfyld på en uge

Fester og selskaber er der lukket ned for, så hvordan skaber man så en omsætning ud over den sædvanlige restaurantdrift? Svaret er lige så enkelt som det er genialt: Man laver da bare tarteletfyld ad libitum til folket.
Annonce
  • Lasse Lindberg
    Lasse Lindberg har i disse dage rygende travlt med at lave tarteletfyld. Han har på en uge solgt i omegnen af , hold nu fast, to tons af denne danske nationalspise. Foto: Jim Hoff
Give Avis

Hendes mor var et kendt ansigt i byen: Nu åbner Maja selv en butik med et univers, som især kvinder er vilde med

Annonce
Give Avis

Konkursramt plejehjem skal måske omdannes til hospice

Annonce
Give Avis

Kebabhus lukkede - nu åbner der et nyt spisested på adressen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Landsdækkende mangel blev ikke et problem: Fik Dorthe ansat i første forsøg

Give Avis

Fra fem til syv på ingen tid: Og så skal byen lige op at runde 6000 indbyggere

Give Avis

Byd foråret velkommen med musik, fællessang og fortælling

Give Avis

Her jagter de både flere penge og flere gæster: Mathias skal sikre stedets fremtid

Give Avis

Det sker: Kom til årsmøde i Give Udviklingsråd og få viden om genveje til fondsmidler

Give Avis

Det sker: Kandis-koncert i Givskud

Annonce