Annonce
Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Thyregod Badeland må endelig åbne igen - og det bliver mandag den 15. juni, at man slår dørene op. Foto: Center Thyregod
Såvel Thyregod Badeland som det lokale nyrenoverede fitnesscenter ser frem til at tage imod folk igen. Grundet en masse praktiske udfordringer er man dog først klar til at åbne op for publikum den 15. juni.
Annonce

THYREGOD: Fitnesscentre og svømmehaller har som bekendt fået lov til at åbne op under skærpede vilkår, og det betyder naturligvis også, at Thyregod Badeland kan åbne.

Det er dog ikke helt så enkelt og ligetil, som man skulle tro, idet der er en del praktiske ting, der skal være på plads, inden man kan åbne op for publikum i svømmehallen i Thyregod, der er en del af Center Thyregod.

Center leder Lone Jørgensen er naturligvis glad for, at man nu endelig må åbne igen.

- I lørdags kom udmeldingen, at svømmehaller, badelande og fitnesscenter må åbne fra mandag den 8. juni, og det er vi vildt glade for. Vi havde nemlig regnet med først at kunne åbne engang i august. Men der er desværre lige et lille men ved det hele - og det er rent praktisk. Vi kan desværre ikke få vandet opvarmet henover en søndag, og de helt nøjagtige retningslinjer kender vi jo først en gang mandag (dette er skrevet søndag, red.), siger Lone Jørgensen.

Når man først har de nye regler helt på plads, kan man gå i gang med at manøvrere ud fra dem op til og efter åbningen.

- For at have 100 % styr på vandkvalitet, temperaturer, hygiejnekrav m.m. har vi besluttet, at vores første åbningsdag er mandag den 15. juni. Der er lige kommet nye vinduer hjem til bagsiden af vores fitness-center, så for ikke at åbne op til håndværkerrod, åbner vi også først fitness-centret den 15. juni. Her afventer vi også regler for, hvordan vi skal agere her. Uanset hvad, så står det helt fast, at vi glæder os rigtig meget til at se både svømmere og fitnessfolket igen den mandag den 15. juni. Her har nemlig været meget stille, konstaterer Lone Jørgensen med et stille smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce