Annonce
Give Avis

Tidligere Grindstedmålmand fuldender Gives divisionstrup

23-årige Rasmus Jakobsen er ny målmand i HK Give Fremad. Han har tidligere spillet 2. divisionshåndbold i Grindsted, hvor han var en meget vigtig brik i klubbens fremmarch i rækkerne. Foto: Jim Hoff
Jagten på den 4. målmand er slut: HK Give Fremad har lavet aftale med den tidligere Grindstedmålmand Rasmus Jakobsen, der med sin tiltræden i divisionstruppen i Give lukker et stort hul.
Annonce

GIVE: Den sidste brik i puslespillet med at få samlet en slagkraftig divisionstrup i HK Give Fremad er nu lagt. Tirsdag aften kunne klubben præsentere truppens nyeste spiller, målmand Rasmus Jakobsen, og dermed råder man nu over den målmandskvartet, der skal varetage målmandsopgaverne på de to divisionshold i 2. og 3. division.

Den 23-årige Rasmus Jakobsen har en lang og stærk fortid i Grindsted GIF som målmand og har blandt andet været en vigtig brik i den succeshistorie, der har bragt GGIF fra serie 1 til 1. division. Han blev eksempelvis kåret til Årets Spiller i klubben i 2017.

- Jeg har altid spillet i Grindsted. Der har været små pauser, som da jeg var på efterskole, men ellers har det altid været i Grindsted, jeg har spillet. Jeg har også været målmands- og ungdomstræner i klubben, fortæller Rasmus Jakobsen, der i dag bor i Fredericia sammen med sin kæreste og læser til lærer med linjefagene matematik, idræt og fysisk/kemi på Jelling Seminarium - blandt andet sammen med Sebastian Hansen, der også er tilknyttet divisionstruppen i Give.

Annonce

Var egentlig startet i Vejle, men så ....

I 2019 mistede Rasmus Jakobsen motivationen for divisionshåndbold og trængte til en pause. Efter en pause forsøgte han at starte op igen i Fredericia HK, men følte sig ikke klar.

- Jeg har en ven, der spiller håndbold i Vejle, og han lokkede mig i gang her. Jeg har været med i et par træningskampe, men det endte så med, at det blev Give, der blev min nye håndbolddestiantion, fortæller Rasmus Jakobsen.

Valget af Give frem for eksempelvis Grindsted handler ret meget om den rolle, som Rasmus Jakobsen ønsker at indtage i en klub.

- Gives setup fangede mig. Her føler jeg, at jeg kan komme til at spille en væsentlig rolle, samtidig med at det også er sjovt at spille håndbold. Jeg vil kæmpe hårdt for at spille mig på holdet, og så handler det for mig om at have det godt sammen med mine kolleger på målmandsposten. Jeg ser ikke Jacob, Marck og Marius som konkurrenter, men netop kolleger, hvor det handler om, at vi alle bidrager til at gøre hinanden bedre, pointerer Rasmus Jakobsen, der sætter stor pris på, at man i Give har tilknyttet en decideret målmandstræner til truppen.

Han kender både Marius Nørtoft, som han har været målmandstræner for i Grindsted , og Marck Høigaard, som han har spillet sammen med i Grindsted, ligesom han også i Grindsted har spillet sammen med Benjamin Søbye og Philip Glud Jørgensen.

Annonce

Attitude- og gejstformidler

Men hvad er det så for en målmand, der nu har fuldendt målmandsteamet i Give?

- Jeg er en målmand med attitude, jeg forsøger gennem min dirigering at pumpe gejst ind i holdet. Jeg snakker meget med mit forsvar, og så har jeg en spidskompetence i forhold til  langskud. Jeg er også via et godt overblik ret skarp omkring hurtige og gode igangtsætninger. Derudover vil jeg betegne mig selv som en rigtig klubmand. Jeg vil rigtig gerne være et forbillede for klubbens ungdomsspillere, og jeg tager mig gerne tid til at snakke med dem efter kampene. Jeg mener, det er vigtigt, at man som 1. holdsspiller er synlig og bevidst om sin rolle som forbillede på en positiv måde, siger Rasmus Jakobsen.

Han glæder sig til at spille for en fyldt Ikærhal, hvilket han har prøvet som Grindstedspiller et par gange og den vej rundt på egen krop har oplevet, hvilket tryk der kan komme fra det loyale publikum.

- Jeg håber, jeg kan komme til at spille en væsentlig rolle her i Give. Jeg glæder mig rigtig meget til for alvor at komme i gang her i klubben og til at blive en del af holdet og truppen, siger Rasmus Jakobsen.

Annonce

Sportschef: En kæmpegevinst for klubben

Sportschef Kedde Jensen er rigtig glad for, at det er lykkedes at fuldende spillertruppen med tilgangen af Rasmus Jakobsen.


Gives setup fangede mig. Her føler jeg, at jeg kan komme til at spille en væsentlig rolle, samtidig med at det også er sjovt at spille håndbold.

Rasmus Jakobsen, ny keeper i Give


- Vi har haft is i maven og ventede på at kunne slå til på det rigtige tidspunkt. Vi kender Rasmus godt fra hans tid i Grindsted, og vi har her fået en rigtig skarp keeper. Han er reaktionsstærk, og en dejlig rolig type der forventer noget af sine markspillere. Han er en vaskeægte holdspiller, som kommer til at bidrage meget både til holdet og klubben. Det er simpelthen en kæmpegevinst for os, at vi har fået ham i truppen. Og så på et godt tidspunkt, hvor han også er spilleberettiget fra dag ét, siger Kedde Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra vores egen verden

Give Avis

Mindeord over Ole Westergaard

Annonce