Annonce
Give Avis

Trætte stænger og cykelstyrbrede smil hos Kom og Træn

Elisa Egsgaard, en af Kom og Træns egne instruktører og kendt som noget af en Duracell-kanin på en spinningscykel, gik på scenen klokken 17.00 og gav den fuld gas med tempofyldt 80'er-musik i højtalerne. Privatfoto
188 friske mænd og kvinder, drenge og piger, gav den gas i 12 timer ved Kom og Træns maratonspinningsstævne i Ikærhallen lørdag den 25. januar. Arrangementets forløb og store opbakning efterlader arrangørerne med brede smil.
Annonce

GIVE: 12 timers uafbrudt spinning, eller indoor cycling som man kalder det nu om stunder, med 12 forskellige energiske instruktører fordelt på 47 spinningscykler - tilsat fed musik og stor kampånd. Det var setuppet, da Kom og Træn lørdag den 25. januar havde inviteret til maraton-spinning i Ikærhallen.

Foreningen stillede selv med fire topmotiverede instruktører, mens Brande (2), Vejle (1), Grenå (1) og Sdr. Omme (1).

- Dertil kom spinningskonceptet Vibe Cycle med hele tre instruktører, der gav den gas med hele tre instruktører på scenen på én gang, Et koncept, der vel bedst kan beskrives som en slags dans på cykel, fortæller Jacob Egebjerg Vestergaard fra Kom og Træn.

Han kan også oplyse, at Bike Academy var med i de sidste timer for at fuldende det han selv betegner som en “helt vild dag”.

- Vi er ovenud tilfredse med vores arrangement. Det var en lang fest for de aktive i 12 timer. Alle instruktører har virkelig gjort sig umage for at levere det bedste de kunne, lyder det anerkendende fra Jacob Egebjerg Vestergaard, der forøvrigt selv var på scenen som instruktør en time.

Han sender en særlig tanke og positiv note til instruktør Trine Gasbjerg Jørgensen fra Brande, som for få år siden på tragisk vis blev ramt at en hjerneskade under en fodboldkamp. Hun gik på scenen og gav den alt, hvad hun havde som instruktør. Og det sluttede ikke her.

- Trine blev efter timen mødt af kæmpe klapsalver, da hun kort fortalte, hvad hun har gennemgået. Det var et flot øjeblik, fortæller Jacob Egebjerg Vestergaard.

Vibe Cycle stillede med tre topmotiverede instruktører, der var på scenen på én gang. En omgang ren dans på cykel med godt gang i den. Privatfoto
Annonce

Hviler ikke på laurbærrene - 2021 skal være endnu bedre

Han har også masser af ros til foreningens frivillige, der generelt står i kø for at hjælpe, ligesom flere af medlemmerne hos i Kom & Træn også gerne giver et nap med.

- Vi er dybt taknemmelige for det sammenhold, vi har opbygget i vores forening. Vores centerleder hos Kom og Træn, Bo Mau Petersen, har været tovholder og fortjener et stort klap på skulderen for sit engagement i vores event, konstaterer Jacob Egebjerg Vestergaard

Rent faktuelt deltog 188 personer, som altså deltes om at sidde de i alt 12 timer på de 47 cykler i Ikærhallen. Og det var ikke kun enkeltpersoner, det stillede op. Lokale firmaer var også repræsenteret med op til flere cykler. GISK leverede forplejningen, og Den Jyske Sparekasse var hovedsponsor på eventen, som forløb til stor tilfredsstillelse for alle involverede.

- Nu har vi drejebogen til, hvorledes vi skal løbe et stort arrangement igennem med succes. I Kom & Træn går vi alle og smiler de næste uger. Men vi hviler ikke på laurbærrene, for nu skal vi igang med at evaluere eventen. Vi skal ud og have inspiration og gode ideer andre steder, så vi kan gøre det endnu bedre til næste år., lyder det kampberedte fra Jacob Egebjerg Vestergaard.

I alt 188 ryttere var i sadlen fordelt over de 12 timer, som eventen varede. 47 spinningscykler var i brug i Ikærhallen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce