Annonce
Give Avis

Trine Gadeberg synger julen ind i Give

Musicalstjernen med den store stemme, Trine Gadeberg, gæster Give den 5.december, hvor hun leverer sin populære julekoncert på Diagonalkroen. PR-foto
Huset har flyttet julekoncerten med Trine Gadebjerg ned på Diagonalkroen, hvilket fordobler antallet af potentielle gæster til eventen.
Annonce

GIVE: Lørdag den 5. december kan man få en rigtig fin musikalsk oplevelse, når musicalstjernen Trine Gadeberg synger julen ind på Diagonalkroen i Give.

Det er Huset, der står som arrangør af eventen, og man har valgt at flytte koncerten til kroen, idet der grundet coronarestriktioner kun må være 50 tilskuere i koncertsalen i Huset.

Bodil  Albrechtsen fra Husets brugerråd er glad for, at kroen åbnede sine døre for Trine Gadeberg-koncerten.

- Det er rigtig fint med det her samarbejde med kroen og godt for vores koncertarrangement, at vi nu kan give mulighed for, at 110 gæster kan se og høre Trine Gadeberg. Det giver mere mening både for kunstneren, for os som arrangører og ikke mindst for solisten, at der er mulighed for flere tilhørere, konstaterer Bodil Albrechtsen.

Huset har ved tidligere lejligheder samarbejdet med kroen, hvor det har været chefkok og forpagter Lasse Lindberg, der har leveret maden, måske også en gang tarteletter, til forskellige events i Huset.

Annonce

Smuk og stemningsfuld oplevelse i vente

Koncerten vil ud over rigtig god julestemning også være pakket ind i de gældende coronapåbud og restriktioner, hvor man skal have mundbind på ved ankomsten, og mens man går rundt. Tilhørerne skal sidde med ansigterne samme vej, og der vil være god afstand mellem stolene.

Koncerten er delt op i to halvlege á hver 35 minutter med en lille pause i midten, hvor kroen er klar med salg af drikkevarer. Koncerten starter klokken 19.30, da kroen ifølge coronareglerne skal være tom senest klokken 22.00.

Billetter kan købes på Place2book.

Og når man først har sin billet kan man se frem til en  julekoncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer med en god blanding af gammelt og nyt – alt sammen kædet sammen med hyggelige anekdoter.

Trine Gadeberg og hendes musikalske trio vil præsentere et repertoire, der dækker rytmisk og klassisk kirkemusik, musicals, julesalmer og juleklassikere som ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria”, ”Dejlig er jorden”, ”Glade Jul”, ”Lille Messias”, ”Nu tændes tusind julelys” og ”Julen har bragt velsignet bud”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce