Annonce
Give Avis

Ud i lyset igen: Thyregod Kursus- og Fritidscenter åbner dørene

Centerleder Lone Jørgensen byder sammen med Kursus- og Kulturcentret i Thyregod indenfor til åbent hus søndag den 9. august.
Efter et noget mismodigt forår med coronakrise og deraf følgende nedlukninger af såvel badeland, idrætshal, fitnesscenter og kursuscenter er Thyregod Kursus- og Fritidscenter igen klar til at folde vingerne ud, og det markeres ved et åbent-hus arrangement søndag den 9. august

Thyregod: Den 11. marts blev Danmark ramt af en krise, der stort set lukkede landet totalt ned. Ikke mindst danskernes fritids- og festaktiviteter blev sendt helt ned i kulkælderen i omegnen af tre-fire måneder, hvilket man i høj grad kan skrive under på hos Thyregod Kursus- og Fritidscenter.

Fra den ene dag til den anden blev lyset slukket i hallen, svømmebadet og badeland, fitnesscentret, og de mange selskaber og fester på Kursuscentret dryssede konsekvent og nådesløst ud af ordrebogen. Coronakrisen var en realitet.

Det var noget af en omvæltning lige fra den ene dag til den anden, men centerleder Lone Jørgensen og bestyrelsen besluttede at bruge tiden konstruktivt.

Annonce


Vi har ikke fået indviet vores nye flotte fitnesscenter, der er blevet ansat en ny leder på Kultur- og Kursuscentret, badelandet i år kan fejre 25-års jubilæum, det skal vi da have fejret og markeret på bedste vis

Lone Jørgensen, centerleder


I coronaperioden gik personalet, der modsat personalet i kursuscentret, ikke var hjemsendt, i gang med en række praktiske opgaver. Opgaver man normalt ikke har tid til i en travl hverdag, hvor driften bare pumper derudaf.

Ny daglig leder på Kursus- og Kulturcentret

Mandag den 15. juni kunne man så endelig åbne dørene for både svømmehallen og det nyrenoverede fitnesscenter - selvfølgelig pakket ind i de gældende coronarestriktioner.

Kursuscentret er også så småt ved at komme op at køre igen. Her har man sagt farvel til kok og daglig leder Karina Klinkgaard Grarup, der er blevet souschef hos Aalbæk Specialiteter. Til gengæld har man fået ansat Jonas Andersen som ny daglig leder, så også på den front er der noget at fejre og markere.

- Alle de her ting sammenlagt, at vi ikke rigtigt har fået indviet vores nye flotte fitnesscenter, at der er blevet ansat en ny leder på Kultur- og Kursuscentret, og at badelandet i år kan fejre 25-års jubilæum, det skal vi da have fejret og markeret på bedste vis, og derfor har vi besluttet at slå det hele sammen til en stor fest med åbent hus både i fritidscentret og kursuscentret, fortæller Lone Jørgensen.

Annonce

Snoreklip og sønderjysk kaffebord

Festlighederne starter med den officielle indvielse af det nye fitnesscenter. Der er snoreklip klokken 10.00 og ved samme lejlighed markers også badelandets 25-års jubilæum. Det foregår i tidsrummet 10.00 til 14.00.

Efter snoreklippet er der gratis adgang til både fitnesscentret og holdsalen samt badelandet.

Festlighederne stopper dog ingenlunde her, for i tidsrummet 13.00 til 16.00 er der åbent hus i Thyregod Kursus- og Kulturcenter, hvor man trakterer med gratis sønderjysk kaffebord.

- Her kan man også møde den nye daglige leder Jonas Andersen, der kommer til Thyregod med flere års erfaring fra restaurationsbranchen, og som glæder sig til at videreføre den gode smag samt hyggelige atmosfære, som man er kendt for i Kursus- og Kulturcentret, siger Lone Jørgensen.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fysisk stærke ålborgensere slog Give ud af pokalen

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Lokal ældregruppe på heldagstur til herregården, Ausumgaard

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Give åbner: FDF'erne klar til ny sæson men mangler ledere

Give Avis

Politiet søger hjælp: Leder efter formodet gerningsmand

Give Avis

Farvel til Gives karismatiske tennisskriger: Anders Grinderslev rykker til hovedstaden for at blive spiller og træner i KB

Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Give Avis

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Give Avis

33-årig Give Fremad klublegende bliver ny filialbestyrer i Vestjysk Bank

Annonce