Annonce
Give Avis

Udviklingsrådet mangler bud på hvordan Give kan bruge en halv million

Som en direkte opfølgning på arbejdet med byvisionen for Give har Give Udviklingsråd nedsat en arbejdsgruppe, der via borgerønsker skal give en halv million kommunalt tildelte kroner ben at gå på.

GIVE: Byudvikling handler ikke mindst om borgerinddragelse og søsætning af nye ideer og tiltag. I den ånd har Vejle Kommune afsat en pulje på 500.000 kroner, som en arbejdsgruppe under Give Udviklingsråd skal være med til at fordele til gode ideer og tiltag.

Det fortæller GURs næstformand, Carsten Friis Pedersen, der sidder i arbejdsgruppen sammen med Jette Nielsen (GUR), Marianne Dragsbæk og Hanne Lund fra Give Handel & Erhverv samt teamkoordinator Camilla Jørgensen fra Vejle Kommune.

- Vores arbejde vil tage udgangspunkt i arbejdet med byvisionen, og det handler helt jordnært om at finde forslag til forskellige projekter. Her leder vi efter to-tre større projekter, noget det springer ud og som gør en forskel. Derudover vil vi også kigge til mindre projekter. Det gode ved det her er jo, at pengene er der. De står på kontoen, så nu skal vi bare have dem anvendt bedst muligt til gavn for byen, siger Carsten Friis Pedersen.

Annonce

Check endelig byvisionen for Give ud

Arbejdsgruppen afholder deres næste møde den 3. maj, og her det det hensigten, at få lavet en gameplan, så gruppen kan melde mere konkret ud i forhold til borgernes inddragelse.

- Vi har allerede nogle interessante fokuspunkter i byen, der kunne være spændende at udvikle på og iværksætte, men generelt vil vi gerne høre fra borgerne. Her kan man blive klædt godt på ved at gå ind på Vejle Kommunes hjemmeside og læse byvisionen for Give "Erhvervsby Give - med vilje til handel og familieliv, siger Carsten Friis Pedersen.

https://www.vejle.dk/borger/faa-indflydelse/bliv-en-del-af-byvision-give/se-byvisionen-her/

Set oppe fra helikopteren er der mange interessante områder og steder i byen, der kan udvikles på. Meget er nævnt i byvisionen, som virkelig er interessant læsning. Forslagene kan konkret tage udgangspunkt i byvisionen, men der er ifølge Carsten Friis Pedersen bestemt også plads til forslag og input direkte fra "borgeridé-banken".

- Efter vores møde den 3. maj kan vi melde mere konkret ud, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at bruge de her 500.000 kroner til gavn for Give og borgerne i byen. Så byd endelig ind, lyder opfordringen fra Carsten Friis Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce