Annonce
Give Avis

Ups - ingen klokkespil i Give skærtorsdag

APRILSNAR: Klokkespillet ved Give Kirke bliver IKKE klar til at levere sprøde toner i påsken. Det bliver nok først til maj. Der kan heller ikke leveres ønsker i våbenhuset. Dette skal foregå på Give Kirkes Facebookside eller via postkassen ved sognehuset.Foto: Jim Hoff
Det fremgik af en artikel her i avisen i går, at klokkespillet ved Give Kirke kan indvies 1. april. Men det er og bliver en lille tidlig aprilsnar, for klokkespillet bliver ikke klar rent teknisk til at levere sprøde toner til påske.

GIVE: Det lød ellers ganske plausibelt, at Give Kirkes nye klokkespil kunne tages i brug op til påske med debut skærtorsdag, men det viser sig at være en meget tidlig aprilsnar, som en lokal borger så fiffigt har bundet avisen på ærmet.

Kordegn Mette Vestergaard kan med mild latter i stemmen over den lidt for tidligt udløste aprilsnar afsløre overfor avisen, at kirken hverken har intet har med den bemeldte annoncering af klokkespilspremieren at gøre eller at det skulle være Hans Holm, der skulle forestå debuten.

- Rent teknisk er vi slet ikke klar endnu til at gøre brug af klokkespillet. Der skal også bruges tid på at indspille en række melodier, så vi bliver i hvert fald ikke klar til april. Om alt går vel er vi tidligts klar med klokkespillet en gang i maj, oplyser Mette Vestergaard.

Annonce

Dermed skal borgerne altså heller ikke troppe op skærtorsdag klokken 17.00 for evt. at høre klokkespil, men meldingen om, at man som borger kan ønske melodier vil kirkekontoret godt stå på mål for.

- Vi har jo allerede trawlet '7323 Give' og 'Give Avis med nyheder' igennem og noteret os en række fine ønsker til melodier. Hvis man gerne vil ønske en melodi, kan man enten skrive det til os på Give Kirke på Facebook, eller man kan smide sit ønske i postkassen ved sognehuset. Vi er meget glade for de mange ønsker, vi allerede har modtaget - også selv om det altså var på en lidt forkert baggrund, lyder det fra Mette Vestergaard med et stort smil med henvisning til den lidt tidlige aprilsnar, som en vældig sjov borger altså fyrede af på avisen.

Nu hænger vi ikke gerne folk ud med navns nævnelse her i pressen, men et par spor drysser vi da gerne ud til folket, så man kan gætte lystigt på, hvem den muntre ophavsmand måtte være.

Der er tale om en erklæret socialdemokrat, der er både kreativ og med store kunstneriske færdigheder, hvor han især er kendt for sine evner til at bøje jern, så det får udstillingsværdige skulpturelle udtryk og dimensioner.

Hvis man staver hans fornavn bagfra, så får man noget, man kan fragte vand i, smiley.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce