Annonce
Give Avis

Vaskeægte branchemand kan fejre 25-års jubilæum

Peter Hald Pedersen kunne den 18. januar fejre sit 25-års jubilæum hos Lind og Kruse. Privatfoto
Vellidt, smittende humør og en vaskeægte branchemand: Peter Hald Pedersen kan fejre 25-års jubilæum hos Lind og Kruse A/S.
Annonce

Den 18. januar kunne Servicetekniker Peter Hald Pedersen fejre 25 års branchejubilæum. Peter startede hos Lind og Kruse A/S i 1996, der sælger og servicerer maskiner til landbrug, til entreprenørfirmaer og til have og parkfolket.

Peter Hald Pedersen har ud over arbejdet hos Lind og Kruse i nogle år været andre steder i branchen, men han har siden 2012 været tilbage hos virksomheden som servicetekniker, hvilket man sætter stor pris på i virksomheden, der ligger i Industriparken i Bredsten.

Og han får flotte ord med på vejen, 25-års jubilaren:

- Peter er en yderst vellidt person både hos kunder og kollegaer. Peter kan man regne med, og hans høje humør er yderst smittende. Han er en rigtig branchemand og forlader sjældent en opgave, inden den er fuldført. Vi ønsker Peter tillykke med den flotte milepæl og håber, han bliver i branchen mange år endnu, lyder det fra værkfører Martin Nygaard Sølund på vegne af Lind og Kruse A/S

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Diagonalkroen har rystet event-posen

Give Avis

Sport & Fitness har fået ny medejer

Annonce