Annonce
Give Avis

Vellidt 15-års jubilar i Give GIF, Gymnastik

Lilian Friesdahl kan i år fejre 15-års jubilæum i Give GIFs gymnastikafdeling. Foto: Facebook
Lilian Friesdahl kan i år fejre 15-års jubilæum i Give GIFs gymnastikafdeling. Hun har været aktiv både som instruktør og regnskabsansvarlig, og kender i foreningsøjemed ikke ordet "nej".
Annonce

GIVE: I forbindelse med sæsonafslutningen kunne gymnastikforeningens formand bryste sig af at have en 15-års jubilar mellem bestyrelsesmedlemmerne, idet regnskabsansvarlig Lillian Frisesdahl Rasmussen rundede 15 år som aktiv i foreningen.

Mette Vestergaard, der er formand for Give GIF, Gymnastik, udtaler sig ofte om, hvor yderst priviligeret hun føler sig over at have så stor en flok af fantastiske frivillige at trække på.

- Når en dygtig instruktør ligesom Lillian bliver hængende trofast på posten år efter år – og tilmed involverer sig i det organisatoriske arbejde, der ligger i at holde en aktiv forening kørende, er det ekstra prisværdigt. Hun er virkelig et plus for os, og nu har hun været det i 15 år, lyder det anerkendende fra Mette Vestergaard.

Da Lillian i sin tid trak i arbejdstøjet i det daværende GGU Give Gymnastik- og Ungdomsforening), var det som gymnastikinstruktør på Græshopperne. På dette børnehold fik mange børn deres første møde med at gå til gymnastik, og med en så engageret og energisk leder som hende, betød børnenes første år på et gymnastikhold ofte starten på et langt liv som gymnast for de fleste.

Udover selv at være en dygtig gymnast og en inspirerende leder er Lillian i besiddelse af god humor, og hun har evnen til at få alle med i fællesskabet.

- At være instruktør for et hold sammen med Lillian er altid en fornøjelse, fordi hun møder velforberedt op til hver eneste træning, siger Mette Vestergaard.

Siden Lilian Friesdahl Rasmussen valgte at stoppe som instruktør, har hun altid været flink til at stå ’stand by’ og træde til, hvis der manglede assistance på eksempelvis “Højtflyvende piger og drenge”.

- Lillian siger nemlig aldrig nej. Det er endnu en kvalitet, hun har. Når der er brug for råd eller vejledning, er hun altid god at sparre med, og bl.a. derfor værdsættes hun højt i styregruppen og foreningen generelt, understreger Mette Vestergaard og tilføjer:

-Nu er mange af Lillians kompetencer nævnt, men slutteligt må det også fremhæves, at det ikke er en tilfældighed, at hun er kassemester for finanserne i gymnastikafdelingen, fordi hun bare ”kan det der med tal.” Jubilaren ønskes hjertelig tillykke og mange tak for alt i årenes løb. Vi ser positivt ind i de kommende år, lyder det fra afdelingens formand.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce