Annonce
Give Avis

Vesti back in business med 16 points på svær Silverstonebane

Frederik Vesti hentede i weekenden to femtepladser og dermed 16 points til den samlede løbskonto på Silverstone i England. Foto: Prema Powerteam
Efter den totale nedtur i Ungarn på Hungaroring for 14 dagen skulle Frederik Vesti forsøge at rejse sig mentalt og skrabe points ind på kontoen på legendariske Silverstone. Opgaven blev løst til tilfredshed af den unge racerører.
Annonce

Give: Efter at være blevet kørt af banen to gange i løbet for 14 dagen siden i Ungarn, var der en del mentalt arbejde, der skulle gøres for Frederik Vesti, inden weekendens FIA Formula 3-løb på Silverstone i England.

Ungarnnedturen var blevet godt og grundigt talt igennem med både rådgivere og Vestis mentale coach, så den unge racerkører følte sig helt klar til den spændende opgave på den legendariske racerbane i England, der hvert år lægger asfalt til Storbritaniens Grand Prix.

- Jeg har glædet mig enormt til Silverstone! En bane, der for mange af mine konkurrenter er, hvad Padborg Park er for mig i Danmark, hvor jeg selv har slidt dækkene tynde, konstaterede Frederik Vesti, inden han trillede ind på banen i England med et optimistisk smil om læberne.

Under træninskørslen fik Vesti i den grad testet sine grænser af, helt bevidst, og efter grundige analyser af erfaringerne fra træningskørslen gik Vesti ind med en klar forventning om, at tidskørslerne kunne kaste en pole-position af sig.

Annonce

Vigtigt at komme op på hesten igen - og det lykkedes

Helt sådan gik det ikke, ikke mindst fordi han missede anden tidskørsel grundet nogle misforståelser, der gør, at han ikke fik registreret en tid her. Derfor måtte han starte fra en position som nummer fem ved selve løbet.

I begge weekendens løb sluttede Vesti 5'er.

- En position man aldrig gider som kører, men baggrunden, de to femte pladser kom i hus på, lover godt fremover. Og 16 points tager man gerne med i mesterskabet, siger Vesti og fortsætter:

- Jeg har flyttet mig enormt på den her bane på tre dage og lykkedes med at distancere mig fra resultatet i Ungarn. Der kan sidde noget i kroppen på en kører, når han er røget af banen to gange. Har man nu opbrugt sin uhelds kvote? Det må bare ikke må ske igen. De tanker skal man have lagt fra sig. Jeg besluttede tre ting inden begge løb. At jeg kun skulle tænke på mig selv. At køre helt frit. Og være aggressiv mest muligt. Det lykkedes for mig, og det er det, jeg i virkeligheden glæder mig mest over.

Frederik Vesti er med weekendens erfaringer i bagagen klar til at levere et endnu stærkere forsøg, når man næste weekend igen kører på Silverstone.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Annonce