Annonce
Give Avis

- Vi får næppe så stor en begivenhed til Give igen

DM-eventen i Give har potentiale til at udvikle sig til en byfest a la den, byen afviklede til Kunst- og Skulpturdagen og Open By Night den 4. juni. Og Give Handel og Erhverv glæder sig til at være en del af eventen. Foto: Jim Hoff
Give Handel og Erhverv ser meget frem til at Give skal være værtsby for DM i landevejscykling den 17.-20. juni. Foreningens formand Hanne Lund tøver ikke med at kalde begivenheden en enestående mulighed for branding af Give, og handelslivet er naturligvis positiv medspiller.

GIVE: - Vi får nok aldrig så stor en begivenhed til Give igen!

Give Handel og Erhvervs nye formand Hanne Lund er klar i mælet, når hun skal levere foreningens syn på den store forstående DM-begivenhed i Give den 17.-20. juni.

- Selvfølgelig vil fire dage med cykelløb i bymidten give os nogle udfordringer, men ærlig talt, så er vi rigtig glade for, at Give skal lægge værtskab til denne store begivenhed. Det er simpelthen så flot og beundringsværdigt, det Give Cykelklub har gang i. Derfor sørger vi også for, at byen er pyntet festligt op med flagallé samtlige fire dage under DM - og de flotte gule cykler fra TV 2 på Tourfesten kommer også frem igen, siger hun.

Annonce

I forbindelse med DM-dagene vil byens mange butikker være pyntet festligt op i rødt og hvidt, måske også med gule priser, og mon ikke butiksejerne giver den gas.

De deltager nemlig i en konkurrence, hvor den bedst pyntede butik, eller den butik med den sjoveste/bedste event præmieres med et gavekort til Nytorvs Bageri - og så er der brød og kage til hele personalet.

Det er de to ejendomsmæglere Maiken Nørtoft og Lars Secher, der har fået tjansen som dommere, og de to afgør, hvem der vinder præmien.

Storskærm på Torvet

GHE vil give den ekstra gas om søndagen, der jo er den helt store DM-dag, hvor TV 2 sender live fra Give under hele løbet.


Vi er rigtig glade for, at Give skal lægge værtskab til denne store begivenhed. Det er simpelthen så flot og beundringsværdigt, det Give Cykelklub har gang i

Hanne Lund, formand Give Handel og Erhverv


- Der vil være storskærm på Torvet, hvor man kan følge løbet direkte ude fra ruten, og her vil man jo også være tæt på løbet, når rytterne kommer ind i Give til det store opløb. Ja, man er jo så tæt på, at man næsten kan røre Jacob Fuglsang. Vi håber på rigtig feststemning i bymidten, og vi så jo den 4. juni, at borgerne ikke havde glemt, hvordan man holder en god byfest - også med coronaen på sidelinjen. Det var en fantastisk 'generalprøve', siger Hanne Lund.

Med de i torsdags lancerede nye retningslinjer for hensigtsmæssig corona-adfærd, er der åbnet op for, at det kan blive et rigtig fint DM - også for tilskuerne, der kan nyde festen uden at skulle bruge mundbind i forskellige situationer ud og ind af butikkerne/serveringsstederne.

Annonce

Byfest på Torvet

Butikkerne vil lørdag og søndag holde åbent fra 10.00 til 15.00, og om søndagen vil der ud over storskærm fra klokken 11.00 være en række aktiviteter på Torvet.

Man kan for eksempel prøve at deltage i DM helt på egen hånd, idet Kom og Træn er på plads med spinningscykler, hvor man både kan teste Møllebakkens og Kiddesvejs muntre stigningsprocenter.

Man kan købe øl, vand og grillpølser, og musikeren Henrik Bolding vil sørge for at skabe musikalsk feststemning rundt omkring i gaderne.

- Og så vil vi da opfordre folk til at kigge ind i butikkerne. Både for at se, hvor festligt der er pyntet og for at gøre en god handel. Vi er alle klar til den store DM-fest - og vi glæder os bare rigtig meget, konstaterer Hanne Lund med et stort DM-smil.

Annonce
Annonce
Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Annonce
Annonce
Give Avis

Det handler om den gode investering og tæt venskab: Lokal ejendomsmægler går ind i guldsmedebranchen

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Give Avis

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Give Avis

Ingen nåde i Thyregod omkring DFs fald: Thulesen Dahl har for lidt røv i bukserne

Give Avis

Give gør klar til modstandskamp: Transportminister afviser blankt at lave til- og frakørsel ved Give syd

Give Avis

Friske fyre og forførende frøkner frembragte forrygende flot filmgalla

Give Avis

Efter salg til Stofa: Give Fællesantenne klar med i omegnen af 1,5 millioner kroner til det lokale foreningsliv

Give Avis

Kulturhuset i Thyregod bager på nye aktiviteter

Give Avis

Karina så rigtigt, da hun åbnede sit kreative værksted

Give Avis

Borgerne reagerer før myndighederne: Det vælter ind med julefrokostaflysninger på Diagonalkroen

Give Avis

26-årige Michelle valgte selv, at behandlingen skulle stoppes: Et halvt år efter hendes død samler hendes mor ind til kampen mod den frygtelige sygdom

Give Avis

AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Give Avis

Så fortjent: Tobias Thorning er nomineret til Årets Sportsnavn

Give Avis

Against all odds: Guld til sej Give-fighter

Give Avis

Røde Kors & Venner igen klar med julehjælp

Give Avis

Prisvinder i Give: Profil Optik er kåret som landets bedste butikskæde

Give Avis

Har mistet syv ud af otte kampboksere: Lokal bokseklub vanvittig hårdt ramt af coronaen

Give Avis

Chok i Give: Jyllandsserieholdet rykker ned efter helt vanvittig playoff-dyst mod kloge og effektive aarhusianere

Give Avis

Cykelstierne er blevet valgkampens fedeste valgflæsk

Give Avis

Afgørende fase med idrætscentret: Bliver det plan A eller B?

Give Avis

Black Friday: Unik mulighed for promovering for foreningslivet

Give Avis

Good news: Områdets hyggeligste julemarked er på banen igen

Annonce