Annonce
Give Avis

Vis flaget med Kræftens Bekæmpelse

Søndag den 16. august er Kræftens Bekæmpelse på banen med den årlige landsindsamling. Arkivfoto
For min bedste ven. For min mor. Fordi jeg fik hjælp. For kræftforskningen. Det personlige budskab er i centrum, når Kræftens Bekæmpelse søndag 16. august holder landsindsamling.
Annonce

Give: Tid betyder noget forskelligt for os alle. Søndag 16. august betyder din tid alt for de, der er berørt at kræft. For kræft holder ikke pause under corona.

Derfor lyder opfordringen: Meld dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling den 16. august og brug tre timer på at samle ind. Så støtter du mennesker ramt af kræft, livsvigtig forskning og forebyggelse af kræft.

"For min bedste ven". "For min mor". "Fordi jeg fik hjælp". "For kræftforskningen". Det personlige budskab er i centrum under dette års landsindsamling. Vi har alle sammen en grund til at vise flaget for kræftsagen, og igen i år kan de mange tusinde indsamlere skrive deres grund til at samle ind på et flag, som kan sættes på tøjet eller tasken.

- Kræft holder ikke pause, selv om corona er dukket op. Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt. Derfor har vi brug for din hjælp til at samle ind til kræftsagen. Mange indsamlere har en personlig grund. Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft. Vores erfaring er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig, siger Astrid Jensen, som er indsamlingsleder i Gl. Give kommune.

Flaget bliver udleveret sammen med indsamlingsbøtterne. Astrid understreger, at det er helt frivilligt, om man vil bruge det.

- Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten, siger Astrid.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Du kan dele din oplevelse på sociale medier med #Visflaget.

Meld dig som indsamler på 7024 2020 eller gå ind på www.indsamling.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Genforeningsfest i Riis Bakker

Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Klubben for enlige tilflyttere trives

Annonce