Annonce
Give Avis

Vongefirma går all in med it-løsninger til den danske maritime branche

CEO Ulrik Østergaard stiftede Vikingegården A/S i 2003. I dag har virksomheden op med 10 ansatte. Foto: Vikingegården A/S
Vikingegaarden A/S i Vonge besluttede for 4 år siden om at relancere deres GSM-overvågningsenheder som IoT-enheder som altid online enheder, der sender data i realtid i alle ugens dage, hele året rundt. Det har siden hen vist sig at være en rigtig god beslutning for virksomheden.
Annonce

VONGE: Vikingegaarden A/S, der ligger på Tinnetvej 70 i Vonge, besluttede for 4 år siden om at relancere deres GSM-overvågningsenheder som IoT-enheder som altid online enheder, der sender data i realtid i alle ugens dage, hele året rundt.

Det har siden hen vist sig at være en rigtig god beslutning for virksomheden.Nu står Vikingegaarden A/S atter ved en skillevej.

De sidste 3 års aktiviteter inden for udvikling og videreudvikling af deres IoT-system har været meget præget af turnkey-løsninger til primært industrihavne – og det vil virksomheden gerne arbejde videre med!

- Faktisk rigtig meget! For det er dét, vi vil – og det er faktisk det, vi mest brænder for, siger CEO Ulrik Østergaard.

Det betyder dog ikke farvel til de eksisterende engagementer virksomheden har i dag. Vikingegaarden A/S vil fortsat tilbyde de eksisterende IoT-løsninger inden for landbrug og andet hverv med styring, overvågning, GPS-sporing og dataopsamling.

Den største ændring er den primære engagement som bliver industrihavne.

Vikingegården A/S - visioner for industrihavne. Grafik Vikingegården A/S
Annonce

Værdiskabende på tværs af værdikæden på havnen

Vikingegaarden A/S giver havne en løsning som er værdiskabende på tværs af værdikæden med systemet ProPower. ProPower giver, tværs over organisationen, indblik i driftsstatus og forbrugsdata fra forskellige systemer. Systemet sikrer ligeledes, at de rigtige informationer ikke kun er til rådighed, men er til rådighed til de rette medarbejdere.

Kort sagt, ønsker en havn en smart, danskudviklet og omkostningseffektiv IoT-løsning til digitalisering af faciliteter og aktiviteter, er ProPower go-to løsningen anno 2020. Det er et cloudbaseret system som kommunikerer 2-vejs med hver installation via WiFi eller GSM-nettet i realtid. Det er nemt at udtrække forbrugsdata fra cloudsystemet eller integrere i eget ERP økonomisystem.

Vikingegaarden A/S ser på fremtiden, hvor havne anvender få systemer fra samtlige informationskilder på havnen!

- Når jeg ser bare 1-3 år frem, så ser jeg havnen med få systemer som de aktivt anvender hver dag – og det er ERP økonomisystem og ProPower SRO-system med dataudveksling via WebService ERP. Det er sådan andre større virksomheder også gør det, hvor de har alle deres aktiviteter og aktiver administreret i få systemer. Jeg ser, at kunder vil kræve mere og mere dataintegration til deres ERP økonomisystem fra forskellige dataopsamlingsenheder, de har, siger CEO Ulrik Østergaard og tilføjer:

- Det er ikke bare fornuftigt, men også omkostningseffektivt på lang sigt. Jeg ser, at man anvender systemer som fx ProPower SRO-system som et værktøj til digitalisering af faciliteter og aktiviteter fra havnen, hvor de så får alle forbrugsdata direkte i deres ERP økonomisystem via WebService ERP”, fortæller CEO Ulrik Østergaard.

Havne som anvender ProPower-systemet i dag er Esbjerg Havn, Hvide Sande Havn, Thyborøn Havn, Hirtshals Havn, Port of Frederikshavn, Horsens Havn og LINDØ port of ODENSE.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce