Annonce
Give Avis

Vox Pop - Du ejer din by: Gør strøget bilfrit

Heidi Winther Højvælde er glad for Give som handelsby, og hun foreslår blandt andet, at "Strøget" gøres til bilfri zone. Foto: Jim Hoff

GIVE: Heidi Winther Højvælde: Jeg holder meget af Give by, som handelsby og bruger den ofte. Jeg bor ca. 10 km udenfor Give, men køre ofte til netop Give for at handle.

Grunden til jeg vælger Give, er at jeg holder af, at det er en mindre handelsby, hvor der er en god og nærværende kontakt i de enkelte butikker. Jeg føler, jeg bliver mødt af veloplagte, glade og genkendelige medarbejdere, som er yderst hjælpsomme.

Jeg arbejder samtidig på et af bostederne i byen, og her bruger jeg diverse butikker i Give til at få fat i mange af de ting, som borgerne mangler. Igen er det det høje serviceniveau og den positive indstilling og kontakten imellem salgspersonalet og jeg, der gør, at jeg vælger Give.

Annonce

Jeg oplever, at salgspersonalet gør sig yderst umage for at hjælpe med at løse den specifikke handelsopgave, som jeg står med i mit erhverv. Samtidig oplever jeg en udpræget forståelse for og samarbejdsvilje ift. borgere med særlige behov.

Bilfrit område på "Strøget"

Jeg kunne godt savne en rigtig god is/slik butik, hvor man b.l.a. kunne købe en gammeldags isvaffel/soft ice, varm kakao/kaffe/slushice, kvalitetsslik osv. Dette ville muligvis styrke, at man vælger at sætte sig på Torvet og nyde den skønne by lidt længere. Dette for at man blev i bybilledet og nød de mange fine skulpturer og brugte byen til mere end blot det planlagte indkøb.

Det kunne muligvis være fordelagtigt at gøre dele eller hele “Strøget” bil-frit område, da det helt sikkert vil være med til at øge tiden folk går rundt i byen og hermed også øge impulskøbet i butikkerne.

Jeg holder bestemt også af nethandel, men kan man jo ikke her undersøge varen fysisk inden køb eller få en grundig faglig snak med en sælger, som kender sit fag og sine varer.

Jeg mener, det er vigtigt at bakke op omkring lokalsamfundet, da det øger livskvaliteten i det daglige liv hos mange at kunne vælge det nære handelsfællesskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce