Annonce
Give Avis

Vox Pop  - Du ejer din by

En borger foreslår, at Under Bøgen bliver til isbar. Det kunne da sikkert være en fristende tanke. Fotomanipualtion: Jim Hoff

GIVE: Svend Aage Olesen: Vi kan som borgere i Give være så stolte af vores handlende, der er ikke nogen steder vi kan handle bedre med mere service ej heller billigere, vi mangler kun at få skilte ude ved vejen fra Billund til motorvejen hvor der passerer så mange som ikke ved der er en pragtfuld by som hedder Give.

Irma Nielsen: Vi har en fantastisk handelsby som vi skal værne om. Som andre skriver mangler vi en butik med børnetøj, og andet ting til børn. Og tænk sikke et liv det kunne Give på Bøgetorvet hvis der var en ishus i den bygning der før hed Under Bøgen, en isbod a la Roberts Is bar på Havnegade i Vejle. Og tænk hvis Lasse fra Diagonalkroen lod Proppen genopstå som café

Mette Hyldegård: Jeg stemmer i, og siger at vi savner en børne/unge tøjbutik, til børn der er vokset ud af str. 176 men er for ung til dametøj, noget teen-fashion. En café med borde og stole udenfor på torvet mangler der også.

Det duer ikke at lave en café i Østergade, primært indendørs, da man gerne vil sidde og kigge på bylivet imens man drikker sin cappuccino eller bubble tea og de som har bedst tid til det er folk med barnevogne eller små børn, så derfor er det uhensigtsmæssigt inde i en café at have børn med.

Derfor vil det være genialt med en café i den grå bygning ved brille-butikken på torvet og så en masse borde og bænke, så folk også kan nyde en kold fadøl fra Diagonalkroen eller medbragt madpakke, imens børnene leger på nogle legestativer og parkour for børn.

Misse Nielsen: Vi er rigtig glad for Give, men byen er tom når butikkerne lukker. Vi handler til dagligt i Give, men når vi kører ud af byen for at handle, kører vi efter Rema 1000, Lidl, Harald Nyborg, Biltema og Bilka.

Inger Lise Petersen: Fuld ud enig med dig (Misse Nielsen), og da vi først får tilbudsaviserne torsdag efter spisetid, handler vi jævnligt andre steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce