Annonce
Give Avis

We walk - skal du ikke med

I uge 39 afvikler Bevæg dig for livet og Give GIF i alt fire fælles gåture med det fine formål både at skabe sociale fællesskaber og muligheder for motion i et hyggeligt og jordnært miljø
Annonce

GIVE: Motion er godt og sundt, sociale fælleskaber og hyggeligt samvær med andre mennesker mindst lige så godt, og det er netop denne fine cocktail, som Give GIF og Bevæg dig for livet byder på i uge 39, hvor det landsdækkende tema "We Walk" løber af stablen.

Det handler ganske enkelt om at få danskerne ud at bevæge sig, og store som små, unge som gamle kan være med.

I Give er der hen over ugen hele fire muligheder for at komme afsted. Det faste hold fra 'Gåværter - Bevæg dig for livet Give', står som tovholdere på projektet, og de har lagt sig fast på tre ture i byen tirsdag formiddag klokken 10.00, onsdag aften klokken 19.00, torsdag eftermiddag klokken 14.00, og så naturligvis igen på det faste tidspunkt søndag klokken 10.00, hvor man samles ved Jægerhytten på Højgårdsvej.

Det nye er de tre byture, og de er ifølge Susanne Rye fra gåværterne, kommet på menuen efter en del opfordringer fra borgere, der gerne vil med ud på gåture, men som af forskellige praktiske årsager ikke kan komme med rundt på søndagsturene.

- Folk der bruger rollator, stok eller måske kørestol, og sågar folk der gerne vil have barnevognen med, kan ikke være med på søndagsturene i plantagen, og vi ved, at der er folk, som gerne vil med på de her gåture. Folk der trænger til at komme ud og møde andre mennesker og opleve hyggeligt samvær. Derfor har vi i uge 39 lagt tre ture, hvor vi går rundt i Give by, og hvor alle kan være med, fortæller Susanne Rye.

Annonce

Fin måde at nye mennesker på

Tirsdags- og torsdagsturen har start ved pladsen foran Boutique Mary henholdsvis klokken 10.00 og 14.00. Turen er omkring to kilometer, og man tager det helt stille og roligt. Der er bænke rundt på turen, så man kan slappe lidt af undervejs, og magter man kun at gå en kilometer, er det også helt i orden.

- Efter de to hyggeture tirsdag og torsdag er der kaffe og lidt sødt plus en overraskelse i butik Mary. Onsdag aften, igen med start fra Boutique Mary, er gåturen 5 kilometer, og der er ikke kaffe bagefter - men en lille overraskelse kan det godt blive til, fortæller Susanne Rye.

Ideen med gåturene handler om mange ting ud over det rent motionsmæssige.

- Man får positiv energi, det er godt for den mentale sundhed, og er man ensom, er det en rigtig god måde at møde nye mennesker på. Her kan man få en god hyggesnak og knytte venskaber, eventuelt også hvis man er tilflytter og gerne vil lære nye mennesker at kende, siger Susanne Rye.

Det er helt gratis at være med, det kræver ingen tilmelding. Man skal bare møde og - og så går resten af sig selv. Både billedligt og bogstaveligt talt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Give Avis

Loppemarkedet i Give er aflyst

Annonce