Annonce
Farhad Khalegi insisterer på det nære, på Give, på selv at lave dejen og pizzasovsen - og på ikke at gå på kompromis med kvalitet. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Give Avis

Farhad er netop blevet far for tredje gang. Nu har han taget en vigtig beslutning, men går ikke på kompromis med sit pizzeria

Farhad Khalegi har gennem 15 år været engageret i at skabe et godt pizzeria for alle i byen, og det håber han, at han ville kunne i mange år frem, men det kræver nogle justeringer at holde hjulene i gang.
Annonce
  • Farhad Khalegi insisterer på det nære, på Give, på selv at lave dejen og pizzasovsen - og på ikke at gå på kompromis med kvalitet. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Pizzadejen insisterer Farhad Khalegi på selv at lave. Hver eneste dag. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Give Avis

Hendes mor var et kendt ansigt i byen: Nu åbner Maja selv en butik med et univers, som især kvinder er vilde med

Annonce
Give Avis

Konkursramt plejehjem skal måske omdannes til hospice

Annonce
Give Avis

Kebabhus lukkede - nu åbner der et nyt spisested på adressen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Landsdækkende mangel blev ikke et problem: Fik Dorthe ansat i første forsøg

Give Avis

Fra fem til syv på ingen tid: Og så skal byen lige op at runde 6000 indbyggere

Give Avis

Byd foråret velkommen med musik, fællessang og fortælling

Give Avis

Her jagter de både flere penge og flere gæster: Mathias skal sikre stedets fremtid

Give Avis

Det sker: Kom til årsmøde i Give Udviklingsråd og få viden om genveje til fondsmidler

Give Avis

Det sker: Kandis-koncert i Givskud

Annonce