Annonce
Give Avis

Flot 5-3 sejr til GLIF på Sørensens 53-års fødselsdag

Serie 4-holdet i Grønbjerg-Langelund leverede en flot præstation fredag aften, da de blå slog Ølgod med 5-3 i en kamp med en masse flotte scoringer. Og ved stillingen 5-3 kom dagens 53-årige fødselar Bo Sørensen såmænd på banen!

Annonce
  • GLIFs knivskarpe angriber Jakob Hansen fyrer kanonen af. Det gjorde han mange gange mod Ølgod og med 2 mål, og en skarp indsats var han sit holds bedste i 5-3 sejren. Foto Jim Hoff
  • Mads Hansens skruede hjørnespark ender her i målet - og så fører GLIF 3-2 kort før pausen. Foto Jim Hoff
  • Ølgods Martin Poulsen bringer sit hold foran 1-0 efter 2 minutters spil med et flot skud helt oppe i trekanten. Matinus i GLIF-målet er chanceløs. Foto Jim Hoff
  • 20-årige Jesper Duus har overtaget trænerposten i GLIF efter Brian Sølund. Den unge energiske træner kan efter 4 kampe notere sig 2 sejre og 2 nederlag, og det er bestemt et tilfredsstillende udbytte, efter at man har mistet 4 spillere til Give i januar måned. Foto Jim Hoff
Give Avis

Hendes mor var et kendt ansigt i byen: Nu åbner Maja selv en butik med et univers, som især kvinder er vilde med