Annonce
Lasse Lindberg, der er masterchef på Diagonalkroen Give, nærmets døgnproducerer tarteletfyld for tiden, efter medierne skrev om det første tarteleteventyr. Samtidig er der også godt gang i salget af frisk fisk. Foto: Jim Hoff
Give Avis

Tarteleteventyret stikker helt af: Nu har kroen solgt 12 ton tarteletfyld - opdateret med breaking news!!

Efter medierne har sat gaflen i fortællingen om tarteleteventyret på Diagonalkroen i Give er det gået helt agurk: Chefkok Lasse Lindberg må flytte produktionen til et større produktionskøkken og går nu landsdækkende med salg af tarteletfyld.
Annonce
  • Lasse Lindberg kok Diagonalkroen Give
    Lasse Lindberg, der er masterchef på Diagonalkroen Give, nærmets døgnproducerer tarteletfyld for tiden, efter medierne skrev om det første tarteleteventyr. Samtidig er der også godt gang i salget af frisk fisk. Foto: Jim Hoff
  • Lasse Lindberg fiskesalg
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nu er åbningsdatoen for ny Rema 1000 offentliggjort: 'Indtil da arbejder vi på højtryk for at gøre butikken klar'

Give Avis

Thyregod-Vester spillede matador om fremtiden: 'Borgergade ser frygtelig ud, og så er det endda vores hovedgade'

Give Avis

Erling blev fejret for at have reddet liv gennem 40 år

Seneste nyt

Give Avis

Medarbejder fra Give har fået en pris for sit bidrag til at gøre virksomheden til en særlig god arbejdsplads

Give Avis

Ældrerådet er bekymret over udviklingen: Vi undrer os, hvorfor netop vores kommune ikke kan nå i mål

Give Avis

Ældrerådet er bekymret over udviklingen: Vi undrer os, hvorfor netop vores kommune ikke kan nå i mål

Annonce