Annonce
Give Avis

Tarteleteventyret stikker helt af: Nu har kroen solgt 12 ton tarteletfyld - opdateret med breaking news!!

Lasse Lindberg, der er masterchef på Diagonalkroen Give, nærmets døgnproducerer tarteletfyld for tiden, efter medierne skrev om det første tarteleteventyr. Samtidig er der også godt gang i salget af frisk fisk. Foto: Jim Hoff
Efter medierne har sat gaflen i fortællingen om tarteleteventyret på Diagonalkroen i Give er det gået helt agurk: Chefkok Lasse Lindberg må flytte produktionen til et større produktionskøkken og går nu landsdækkende med salg af tarteletfyld.
Annonce
Give Avis

Bankgaranti for fuldt hus til topbrag: Lokal bank køber en håndboldkamp

Annonce
Give Avis

Der var Skov i hele hallen, da Give HK storsejrede over TFH

Annonce
Give Avis

Fra Give til Ukraine: Viggo lærte krigsramte børnehjemsbørn at lege med Lego

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Hans tror på fremtiden: Først havde han 36 depotrum, nu har han 71, og det er bare på to år

Give Avis

Alex positivt overrasket over bilmarkedet: Rigtig god start på det nye år

Give Avis

Pingvinsprog? Det er da noget man lærer i Zooskolen i Givskud Zoo

Give Avis

Flere politikere går ind i PostNord-sag, der begyndte hos lokal købmand

Give Avis

Ungt portræt: Stortalentet Signe henter stor livskvalitet og styrke gennem benhård badmintontræning

Give Avis

Padelcenter eller butik? Hvad er op og ned i sagen lige nu om Aldi og Rema 1000 i Give?

Give Avis

Konstruktivt dialogmøde om energiforsyning i Vesterlund

Give Avis

Tak for sidst til KIF: Give henter 6. sejr i træk og er tilbage på 2.pladsen

Give Avis

En gruppe unge drikker og sviner på bibliotek: Nu får vandalernes ugerninger konsekvenser for hele byen

Annonce