Running Dinner ramte lørdag Haderslev. De tre spisesteder Tappo, Mamma Jamma og Ras Gastro & Malt var værter for arrangementet og havde lagt sig i selen for at give gæsterne en usædvanlig og spændende mad-oplevelse.
Copy link address
Dorthe Rasmussen , dra@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Fra højre Niels-Jørn Nielsen, Inge Christensen, Michael Christensen, Cathtrine Christensen, Britt Fabicius, Britta Nielsen og Torben H. Christensen. Inge og Britta er søstre, og det var Inge og Torbens bryllupsdag, der blev fejret med en god middag i byen. -
Til højre Lars Lorenzen fra Halk havde inviteret vennerne Finn Lind Hansen og Tonny Thomsen med på Running Dinner. Verner Nielsen fra Tappo stod klar med rødvinen. -
Phillip Bo Andersen fra Mamma Jamma præsenterer vinen til forretten. En økologisk hvidvin i en flot grøn flaske. Foto: Dorthe Rasmussen -
Rillettte af and med gammelknas, svampe og ribs serveret på et stykke valnøddebrød. Uhm. -
Verner Nielsen fra Tappo fortæller om vinen til hovedretten. En Super Toscaner til gåsestegen. -
Aftenens gæster blev indledt på tre hold. Dem, der spiste forret på Tappo fik rødvin til forretten, der bestod af en anretning med røget mørbrad og krondyrfilet. -
Gåsesteg smager herligt. Også med grønkål til. -
Selv om det ikke var et dating-arrangement, var der alligevel god mulighed for at gøre nye bekendtskaber. Mellem hver servering var der cirka et kvarter, hvor de tre spisesteder skulle rydde ud og dække op til et nyt hold. Ved skiftetid stødte aftenens gæster så sammen på gaden, hvor der blev hyggesnakket på kryds og tværs. -
Hindbærsorbet med forskellige slags hindbær til. -
Louise fra Ras Gastro & Malt præsenterer aftenens dessert for gæsterne. -
Foto: Dorthe Rasmussen -
Finn og Tonny er gamle håndboldkammerater med Lars Lorenzen fra Halk. De tre nød en herretur i byen.