Annonce
Ugeavisen Haderslev

Åbner til august: Haderslev Wellnesshus bliver for både krop og sjæl

Til venstre er det Evy Nielsen, der i dag er indehaver af Miss Diva E, Mia Gade og Henrik Møller.Inden Haderslev Wellnesshus slår dørerne op, så skal der blandt andet sættes flere vægge op i lokalerne. Foto: Stine Hygum
Til august åbner Haderslev Wellnesshus i Nørregade. Her kan man få en lang række behandlinger for både indre og ydre velvære.
Annonce

HADERSLEV: Hypnoterapi. psykoterapi, healing, clairvoyance, nye negle, fedtfrysninger, kranio sakralterapi, japansk facelift, filler, zoneterapi, intimvoks, skønhedsbehandlinger, løbehold, yogahold og massage er bare nogle af de elementer, som man fra starten af august kommer til at finde i Haderslev Wellnesshus, der i starte af august åbner i Nørregade 1.

Bygningen ved siden af domkirken, som tidligere husede Sygeforsikring Danmark, får i alt plads til 16 behandlere.

Henrik Møller er manden, som har købt bygningen og står bag Haderslev Wellnesshus, men det vil være hans kæreste Mia Gade og Evy Nielsen, som mange kender fra Miss Diva E på Torvet, der skal stå for den daglige ledelse af huset.

- Det fungerer sådan, at man lejer sig ind i huset. Der er nogle, der vil være her dagligt, andre en gang i ugen og nogle måske en gang i måneden, siger Henrik Møller.

- Der vil også være nogle, som kommer her og holder workshops og temaaftner, siger Mia Gade, der blandt andet laver fedtfrysninger og tandblegninger.

Mange af dem der flytter ind i det store wellnesshus, der breder sig over mere end 400 kvadratmeter fordelt på tre etager, har tidligere arbejdet hjemmefra, men er nu klar til at tage næste skridt og blive en del af det store hus.

- Her får man kolleger. Der er hele tiden nogen her, siger Evy Nielsen.

I huset bliver der fælles reception:

- Der kommer også til at være et fælles bookingsystem og fælles gavekort til hele huset, siger Evy Nielsen.

Faktisk er salget af gavekort allerede i gang.

- Der er så mange, der er begyndt at spørge efter dem, at vi er begyndt at sælge dem - selvom man først kan bruge dem, når vi åbner til august, siger Mia Gade.

Haderslev Wellnesshus får også egen hjemmeside.

I vinduerne kommer der til at være informationsskærme, der fortæller mere om de mange muligheder, som man kommer til at kunne benytte sig af i Haderslev Wellnesshus. Evy Nielsen, Mia Gade og Henrik Møller glæder sig over, at der igen kommer liv i den markante bygning i Nørregade, der hat stået tom siden Sygeforsikring Danmark lukkede. Foto: Stine Hygum
Annonce

Et godt hold

Haderslev Wellnesshus bliver også stedet, hvor man kan deltage i en række bootcamps:

- Det kan være omkring selvtillid, vægttab eller intensiv yoga. Yoga er meget vigtig i forhold til balancen mellem krop og sjæl, siger Mia Gade.

De mange forskellige kompetencer, der kommer til at være i huset skal komme både kunder og behandlere til gode:

- Tanken er, at vi skal skabe et fællesskab, hvor vi spiller hinanden gode. Man kommer ind som et menneske, som der skal repareres lidt på - og så kommer man ud som et nyt, siger Henrik Møller.

Der er stadig nogle få pladser tilbage i huset:

- Vi har plads til en, der er her fuld tid - og så har vi et par deltidspladser, siger han.

Teamet bag Haderslev Wellnesshus kunne eksempelvis tænke sig en fodplejer, thailandsk massage og en akupunktør, men er åben overfor andre ideer.

- Jeg synes, at vi har fået samlet et rigtig godt hold. Der er godt blandet i forhold til alder og kompetencer, siger Mia.

Den næste måneds tid skal der blandt andet sættes ekstra vægge op i huset i Nørregade, så de mange behandlere kan komme i gang med at indrette deres lokaler, inden Haderslev Wellnesshus åbner i starten af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce