Annonce
Ugeavisen Haderslev

25 års jubilæum: Mødregruppe stopper aldrig

Fra venstre er det Lise og Nanna Mohr, Jette og Nicolai Nørgaard, Anne Grethe og Andreas Lund samt Tina Schmidt og hendes søn Nikolaj Jakobsen. Privatfoto
Efter 25 år er der stadig godt gang i en mødregruppe med fire kvinder fra Hajstrup og Aarøsund. Børnene er ikke med mere - men var inviteret til jubilæet.
Annonce

Aarøsund/Hajstrup: Det er længe siden, at fire mødre fra Aarøsund og Hajstrup mødtes med deres fire babyer. Men mødes - det gør Anne Grethe Lund, Jette Nørgaard, Lise Mohr og Tina Schmidt stadig. Og de har netop været samlet med deres børn, som i anledningen af mødregruppens 25 års jubilæum var blevet inviteret med ud og spise på Ridehuset i Haderslev.

Ellers er det måske 15 år siden, at børnene, der nu er voksne, har været med, når mødrene har været samlet.

- Det var en rigtig hyggelig aften og snakken gik lystigt, siger Tina Schmidt.

De fire børn Nanna Mohr, Nicolai Nørgaard, Andreas Lund og Nikolaj Jakobsen gik i øvrigt i skole sammen i Øsby, så de kender også hinanden rigtig godt.

De fire mødre har cirka mødtes en gang i måneden i de seneste 25 år - men det har ikke kun været hjemme hos dem selv, at de har haft hyggestunder. De har også været på forskellige udflugter - blandt andet til jul. Enkelte gange har deres mænd også fået lov til at komme med.

I de seneste år har de fire mødre hver måned indbetalt 200 kroner hver på en konto - og den har de brugt på at rejse sammen.

- Nå vi har penge nok, så tager vi mødre på en udlandsrejse – vi har bl.a. været i Berlin, Paris og Rom, siger Tina Schmidt.

Og der er er ikke noget, der tyder på, at netop denne mødregruppe har en udløbsdato:

- Vi har bare så god en kemi - og det har vi haft helt fra starten, siger Tina Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce