Annonce
Ugeavisen Haderslev

265 konkurrencesvømmere pisker gennem vandet i Kløvermarkhallen

Haderslev Svømmeklub er vært for det 40. Syd Cup stævne 15.-17. november. Privatfoto:Alejo Cvitanic
Annonce

I weekenden 15.-17. november slår Haderslev Svømmeklub portene til Kløvermarkhallen (tidligere Hjortebrohallen) op og byder svømmere fra både Danmark og Tyskland velkommen til den traditionsrige "Syd Cup", der holdes for 40. år i træk.

De 265 deltagende svømmere stiller op til i alt ca. 1.700 individuelle starter og kommer til at konkurrere i de forskellige, almindelige svømmediscipliner – og så vil der være et special-løb, der afvikles lørdag eftermiddag: 10x50 meter Fri svømning for Mix-hold.

Lørdag aften fra kl. 17.30-20.30 holdes finaleafsnittet, hvor svømmere, der har kvalificeret sig til finalerne, præsenteres flot med spotlight og lysshow.

- Et stævne af den kaliber kræver mange hjælpere, men heldigvis er både svømmere, forældre og andre pårørende utrolig gode til frivilligt og ulønnet at bakke svømmeklubben op og være med til at sikre, at stævnet igen i år kan afvikles på en god måde - og så alle deltagerne får en rigtig god oplevelse, fortæller formand Peder Frits Nielsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce