Annonce
Ugeavisen Haderslev

30-års jubilar: Ingen grund til at kigge efter andet arbejde

Carsten Erlang har 30 års jubilæum hos Lindab i Haderslev den 4. februar. Foto: PR
Annonce

Haderslev: - Der er slet ingen grund til at kigge efter andet arbejde, for der sker hele tiden noget nyt og det gør arbejdet og hverdagen spændende. Og så er der kollegerne, som man har været sammen med i mange år, siger 53-årige Carsten Erlang, der den 4. februar kan fejre 30-års jubilæum hos Lindab i Haderslev.

Egentlig er det næsten 31 år, for det var i Lindab-virksomheden Euro Door i Sommersted, at han fik arbejde, da han var færdig med militærtjeneste.

Carsten ville gerne til Haderslev, hvor han boede, så da der blev plads i produktionen af runde ventilationsrør i 1991, sagde han ja tak.

I 2002 fik han tilbudt at komme til Lindabs fabrik i Broby i forbindelse med en flytning af produktionen. Flytningerne tog fire måneder. Siden har han været i den rektangulære produktion i Haderslev, hvor han arbejder med montering af spjæld.

Jubilaren er oprindeligt uddannet mekaniker hos Opel i Haderslev, men han kom aldrig tilbage til bilerne efter læretiden, for efter militærtjenesten var der ikke noget job at få, så derfor blev det Lindab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce