Annonce
Ugeavisen Haderslev

375 dagpleje- og vuggestuebørn i Haderslev deltager i Tumlekaravanens fastelavnsfest

375 dagpleje- og vuggestuebørn i Haderslev Kommune har slået katten af tønden. Pressefoto

HADERSLEV: I disse uger deltager lokale småbørn en i sjov og aktiv fastelavnsfest i det enkelte dagtilbud med Tumlekaravanen, der har til formål at styrke små børns motorik.

Flotte kostumer, fastelavnsboller og en tønde fuld af godter. Fastelavn er en højtid, som mange børn ser frem til, og det er også et oplagt tema til at sætte gang i en masse leg og bevægelse i dagtilbuddet. Og leg og bevægelse er netop, hvad der er på programmet for 375 dagpleje- og vuggestuebørn i Haderslev.

I disse uger deltager de i en sjov og aktiv fastelavnsfest i dagtilbuddet med udgangspunkt i et online inspirationshæfte fra bevægelseskonceptet Tumlekaravanen, der er et bevægelseskoncept udviklet af Børneulykkesfonden med støtte fra Nordea-fonden.

På landsplan deltager mere end 31.000 dagpleje- og vuggestuebørn.

Formålet med inspirationshæftet er at give dagplejere og pædagogisk personale inspiration og redskaber til at igangsætte bevægelsesaktiviteter, der stimulerer og udvikler børnenes motorik.

Udover en række online materialer med idéer til sjove bevægelseslege, som alle landets dagtilbud kan bestille gratis via www.tumlekaravanen.dk, besøger Tumlekaravanens tumleinstruktør en række dagtilbud i udvalgte kommuner og afvikler en bevægelsesdag i dagtilbuddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce