Annonce
Ugeavisen Haderslev

8. klasser prøvede kræfter med crossfit

Sådan så skoleeleverne ud efter en god times crossfit, hvor de startede med opvarmning, derefter trænede hårdt under ledelse af Bo Damgaard Poulsen, inden de sluttede af med udstrækning. Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: 44 elever fra 8. årgang på Haderslev Realskole skiftede i fredags den almindelige idrætsundervisning ud med en omgang crossfit i Crossfit Dome.

- Vi har startet crossfitTeens for unge mellem 13 og 16 år og så var det en mulighed for nogle i målgruppen at prøve det af. De ser det heller ikke altid de steder, hvor vi slår det op - og så er det jo en ny sportsgren, som ikke alle kender til endnu, siger Bo Damgaard Poulsen, der er head coach og medejer af Crossfit Dome.

For eleverne blev det en ny oplevelse:

- Der var nogle af dem, som normalt ikke ser sig selv som sporty - de kunne lige pludselig noget. Her kan alle være med, siger Bo Damgaard Poulsen og fortsætter:

- Og så er crossfit en måde at få noget sund energi på. Man kan også bruge det som et godt supplement til eksempelvis håndbold og foldbold. Det er en træningsform, som kan hjælpe til, at man bliver stærk, smidig og skadesfri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce