Annonce
Ugeavisen Haderslev

A Sarees Story udvider med webshop

Nilsa Serrano Nøhr er indehaver af A Sarees Story. Hun har netop søsat en ny webshop, som skal være et supplement til den fysiske butik i Apotekergade. Foto: Stine Hygum
Nilsa Serrano Nøhr er indehaver af A Sarees Story. Butikken startede som pop up på Torvet. I november 2019 flyttede hun i permanente lokaler - og nu udvider hun med en webshop.
Annonce

Haderslev: Første gang Haderslev stiftede bekendtskab med A Sarees Story var i sommeren 2019, hvor indehaveren Nilsa Serrano Nøhr åbnede en lille pop up-butik på Torvet.

Det gik så godt, at hun i november samme år valgte at gøre butikken permanent i nye og større lokaler i Apotekergade. Nu er hun igen klar til at udvide sin butik - denne gang er det med en webshop:

- Jeg har lige åbnet webshoppen her i weekenden, siger Nilsa Serrano Nøhr.

Det var egentlig planen, at den skulle være åbnet for et par måneder siden, men på grund af corona, spå gik der lidt længere tid, inden den var klar til at tage imod kunderne.

Men nu er den i luften og klar til at inspirere både nye og nuværende kunder.

Annonce

En forlængelse

For Nilsa Serrano Nøhr er det vigtigt, at webshoppen bliver en forlængelse af den fysiske butik.

I løbet af de kommende måneder vil hun sørge for, at samkøre butik og webshop, så det er de samme varer, man finder begge steder.

Men indtil alt er på plads, så kan man finde ting i butikken, som ikke er online - og designs i webshoppen, som ikke er i butikken.

Alt Nilsas tøj er unika, da det laves af sarier - og derfor er der et stort arbejde med at fotografere og få det lagt ind i webshoppen.

- Jeg tror, at der går et par måneder eller tre, inden det er det samme udvalg begge steder, siger indehaveren af A Sarees Story.

For hende er det også vigtigt, at kunderne på webshoppen får næsten den samme fornemmelse, som når de kommer i den fysiske butik.

- Jeg bruger lang tid på at lave beskrivelser af produkterne, siger Nilsa Serrano Nøhr.

Annonce

Udlandet skal med

I første omgang er A Sarees Story en dansk hjemmeside, men sådan bliver det ikke ved med at være.

- Den skal også være på engelsk og på spansk. Den er klar til det, men det bliver ikke lige nu, siger Nilsa Serrano Nøhr.

Hun har allerede en del spansktalende kunder, som spørger til, hvornår den spanske udgave går online.

- Men der er kun mig i firmaet, så jeg gør det så hurtigt, som jeg kan siger Nilsa Serrano Nøhr, der først skal have den danske webshop helt oppe og køre, inden hun går i gang med at oversætte siden til engelsk og spansk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce