Annonce
Ugeavisen Haderslev

Aflysninger på stribe i golfklubben

Laurids Caspersen er golfmanager i Haderslev Golfklub, der som så mange andre har aflyst en række aktivbiteter i den kommende tid. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
En række arrangementer er aflyst - og det er ikke muligt at få personlig betjening i golfklubben.
Annonce

Haderslev: Cornoavirussen har også haft konsekvenser for dagligdagen i Haderslev Golfklub.

Foreløbigt er der en række arrangementer blevet aflyst og klubben lukker også midlertidigt for personlig betjening, oplyser golfklubben i en pressemeddelese.

Haderslev Golfklub har aflyst sang og hygge for seniorklubben den 18. marts, kaninudvalgets opstart med holdledere den 19. marts, medlemsaften med foredrag den 20. marts samt sangklubbens besøg i Kosmorama den 18. marts.

Om det er det endelig omfang af aflysninger af arrangementer i klubben, vides endnu ikke.

Derudover arbejder flest mulige i klubben hjemmefra- Kontoret vil være lukket midlertidigt, men kan kontaktes på telefon eller mail.

Det vil stadig være muligt at spille golf i Haderslev Golfklub da det foregår ude i det fri– men der er henstillet til vores medlemmer at de følger myndighedernes opfordringer og krav.

Dog vil det stadig være muligt at spille golf i klubben, da det som bekendt foregår ude i det fri. Dog henstiller klubben til, at man overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce